Грунд за хидроизолация EternaPrime®

1
315
Добави коментар
roski1990
roski1990

Грунд за хидроизолация EternaPrime®

Виж в голям размер

Описание
Техническа карта

Грундът за хидроизолация и ремонт EternaPrime се използва за подготовка на площи, които са силно замърсени, неравни, окислени или корозирали преди залепване на самозалепващите ленти EternaBond.

Почистването на повърхността е УСЛОВИЕ НОМЕР 1 за ефективния и качествен монтаж на самозалепващите ленти EternaBond. Грундът създава стабилна основа за залепване на хидроизолационните ленти EternaBond.

Грундът за хидроизолация и ремонт EternaPrime е предназначен за подпомагане на сцеплението на самозалепващите ленти EternaBond и подготвя повърхността, върху която ще се залепват. Това се отнася и за бутилови, и други видове ленти. Грундът е отличен за употреба и с модифицирани битумни хидроизолационни мембрани, но не се използва за почистване на PVC мембрани. Използвайте грунд EternaPrime, когато повърхностите, които ще се обработват със самозалепваща лента за хидроизолация са много мръсни (окислени и не могат да бъдат лесно почистени) или прашни (с катран, чакъл), за да осигури перфектно залепване към основата. Грундът подготвя повърхността, като актвира частиците в нея за залепване на лентата за хидроизолация и уплътняване. Грундът EternaPrime Ви позволява да работите с лентите и при температури на околната среда до -29°C.

EternaPrime е препоръчителен за употреба, когато повърхностите са грапави – бетон, тухла, замазка, мазилка и др и задължителен при монтаж, който се извършва в температурния диапазон от +4°С до -29°С. След това остава само да упражните натиск върху самозалепващата лента, за да активирате лепилния слой и … ГОТОВО!

Грундът е с малка разходна норма, с една метална кутия от 0,95 л. могат да се покрият до 8м2.

Код: EB-EPQTC-12
Метална кутийка /0,95л., 12 бр. в кашон/
тегло: 0.816 кг за 1бр.
размери: 12,7 х 12,4 х 11 см

Етикети:
Грунд за хидроизолация EternaPrime® ремонт покриви покрив