Наръчник на българският тарикат за бързо забогатяване

1
707
Добави коментар
slavchev
slavchev

Тарикатски схеми на всеки млад меринджей, който е чел книгата на бизнесмена! Милионер за 2 нощи!

1. Чакам промоцията на Лидъл и изкупувам колкото мога повече продукти. След като изтече и свършат бройките ги пускам на двойна цена в OLX.

2. Ако продавам кола, то задължително ще я пусна на 10 лева, за да излиза първа в обявите! Ще си редактирам всеки ден обявата за да излиза първа и по дата. Как ще дам 2 лева за СМС, аз съм млад меринджей!

3. Пишейки обявата ще кажа, че колата е перфектна във всичко и е по-добра от новите! Има всички екстри и е едновременно и S line и AMG и M пакет! Все пак търся балък…. нали съм млад меринджей.
000000006

4. Когато продавам артикул, макар и той да е универсален ще напища цена по договаряне. Когато някой ме пита ще питам за каква кола. Ако е за Мерцедес – 100 лева. Ако е за БМВ – 90 лева. Кофти ако за опел или шкода… ще го давам на 50 лева. Нищо, че е еднакъв. Искам и аз да карам Мерцедес, нали съм млад меринджей.

5. Винаги ще пускам обяви с шано карти и други имена. Утре като се счупи нещо.. нали веднага я изхърлям и няма кой да ме търси! Аз съм казал, че е перфектно ама… знам, че едвам съм го закрепил. Да е гледал бе, аз съм толкова хитър…

loading…