Квадратна диня | Art senses – артистични идеи за интериор и градина

13
1116
Добави коментар
Art_senses
Art_senses

Както в повечето случаи, когато се раждат необикновените и креативни идеи, когато нуждата създава, така е и в този, при който необходимостта от спестяване на пространство на щандовете, е породила идеята за квадратната диня. Естествено, не би трябвало да ви изненада и фактът, че е създадена в Япония. Отглеждането на диня с подобна форма, се извършва като новообразувания плод се постави в правоъгълен контейнер. За растежа са необходими същите условия, както и при обикновените дини. Експериментира се с различни форми – триъгълни, конусовидни, сърцевидни и други. Разбира се и цената на пазара е различна – до 6-7 пъти по-висока пазарна оценка, заради формата.

Ако решите, вие също можете да създадете правоъгълна диня с подръчни средства. Поставете младия плод в квадратно дървено сандъче или правоъгълна кофа, като предвидите достатъчно място за светлина и растеж. Ще се радваме да споделите резултатите от вашия експеримент.

градина, диня с форма, идеи, идеи за градината, идея за растения, квадратна диня, кубична диня, отглеждане на диня, триъгълна диня, японска диня, японски дини, идеи за дома, интериорен дизайн, обзавеждане, интериорни идеи, идеи за дизайн, модерен дом, идеи за декорации, артистични идеи