Детски акумулаторен мотор С0 51- розов

2
2547
Добави коментар
igra359bg
igra359bg

Акумулаторен мотор С 051 Мотор- детски мотор за най-малките. Лек и с подчертан спортен дизайн мотора ще привлече интереса на вашето дете мигновено. Акумулаторната батерия е от шест волта, позволяваща плавното и безопасното придвижване на всяко дете до желаната от него точка. Развива безопасните 5 километра в час. Основно задвижващо колело задно дясно. Акумулаторната играчка разполага с запаметени мелодии които ще допринесат за по доброто настроение на всяко дете. Светлините на мотора са активни само при движение на мотора, в спряло положение не светят с цел пестене на енергия. Желателно поне десет часово зареждане при първото използване на зарядното. Разнообразна гама от цветове на тези детски акумулаторни мотори. Мотора издържа на натоварване от 25 килограма, не се препоръчва да се използва по неравни настилки (чакъл или необработени настилки)

характеристика:

Батерия: 6V/4.5Ah

 Скорост: 3-5 km/h Музикално кормило и светещи фарове Подходящ за деца от 1 до 3 години Максимално натоварване 25 кгРазмер  64*38*36CM Предлага се в син,червен,черен,розов и сив цвят

Детски Акумулаторен Мотор – е един много интересен артикул който привлича интереса на всеки един малчуган. Детските акумулаторни мотори се открояват със своите ярки цветове и различните дизайни. Производителите се надпреварват да предлагат копия на пистови мотори, чопъри или градските модели тип скутери. Но предложенията на детските мотори не спират само до тук, те разполагат с многобройни екстри. Изходи  за mp 3, разполагащи със собствени мелодии и съвсем истински светещи фарове карат вашето дете да се почуства като истински моторист. Не на последно място акумулаторните мотори се открояват с висока степен на безопасност. Повечето модели разполагат с две колела отзад за по добрия баланс на вашето дете. Коланите и облегалките при моторите дават и максимална сигурност на всеки родител че детето е стабилно и няма вероятност да се нарани при евентуално падане. Въпреки това препоръчваме използването на осигурителни средства като каски и наколенки. Моторите разполагат и с родителски контрол който ще позволи на всеки родител да контролира акумулаторния мотор на своето дете от разстояние. Тези акумулаторни играчки с различни по мощност модели, бърза бавна скорост и много важната задна. Батериите на тези интересни играчки започват от 6 v за по малките и 12 v за порасналите деца. Газ и спирачката най-често са в един педал което улеснява управлението му от всяко дете. Но има и модели които се управляват досущ като истински мотор, при които газта е монтирана на кормилото на дадения модел мотор.Моделите разполагат с един и два акумулаторни електромотора. Залагайте на доказаните производители на акумулаторни играчки Peg Perego и Aurora . Ето и нашите предложения от акумулаторни мотори, които можете да разгледате в категориите  на нашите он-лайн магазини.

http://www.igra359.bg/cat/79/igri-na-otkrito/247/akumulatorni-motori

http://www.kikiriki.bg/cat/79/igri-na-otkrito/247/akumulatorni-motori

БЛАГОДАРИМ ЗА ВНИМАНИЕТО!!!а