Селена Гомес с бъбречна трансплантация! Най-добрата й приятелка й дари органа (СНИМКИ)

1
333
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Селена Гомес разкри, че през лятото е претърпяла тайна бъбречна трансплантация, за да пребори болестта Лупус. 25-годишната певица разкрива, че донорът е най-добрата й приятелка Франсия Райза, която тя нарича „сестра“ и я похвали за „големия подарък и невероятна жертва“.

„Аз съм невероятно благословена. Обичам те толкова много“, пише тя в сърдечен пост в Instagram. Наред с посланието тя споделя и снимка на себе си и г-жа Райза, които лежат в болничните легла, докато стискат ръцете си, пише Daily Mail.  

Тя публикува още две снимки, включително и на един от хирургическите си белези.

В емоционално изявление звездата пише: „Наясно съм, че някои от моите фенове са забелязали, че бях отпаднала през част от лятото и разпитваха защо не популяризирам новата си музика, за която бях изключително горда. Разбрах, че се нуждая от трансплантация на бъбрек заради болестта Лупус, от която страдам. Трябваше да го направя заради цялостното си здраве. Честно, нямам търпение да споделя с вас пътуването си през последните няколко месеца, нещо, което винаги съм искала да направя с вас. Дотогава искам публично да благодаря на семейството си и на невероятния екип от лекари за всичко, което са направили за мен преди и след операцията“.   „И накрая, няма думи, които да опишат благодарността ми към красивата ми приятелка Франсия Райза. Тя ми даде краен подарък и жертва, като ми дари бъбрека. Аз съм невероятно благословена. Обичам те толкова много. Лупусът продължава да бъде много неразбран, но се постига напредък“, добавя певицата. 

Франсия Райза е 29-годишен модел и актриса от Лос Анджелис, която е дъщеря на радио-личността Ренан Коело.