Геймърски стол Cougar Armor Gaming Chair черен

25
612
Добави коментар
Speedcomputers
Speedcomputers

Cougar Armor – Геймърският трон

COUGAR Armor е перфектният стол за професионални геймъри. Този въртящ се игрален стол е напълно регулируем трон, който ще задоволи и най-взискателните геймъри. Със стоманена рамка и висококачествени компоненти за допълнителна издръжливост и много опции за фина настройка на вашите нужди, COUGAR Armor е готов за битка.

Несравним комфорт

COUGAR Armor ви осигурява комфорта, от който се нуждаете, за да се насладите пълноценно на дълги сесии за игри. Напълно регулируемо и изработено от първокачествени материали, този игрален стол разполага и с уникалния дизайн COUGAR, който се превърна в знак на страстта към игрите.

Дизайнерски стил с висок гръб

Оборудван с ергономичен дизайн, създаден специално за геймърите, COUGAR Armor е създаден, за да поддържа удобно тялото ви. Високата структура на гръбнака ще поддържа правилно долната част на гърба, като намалява напрежението на гърба ви.

Дишаща PVC кожа

COUGAR не са пестили качествените материали, когато става въпрос за повърхността на Armor. Дишащата PVC кожа е приятна на допир и ще остане свежа докато играете.

Лумбална възглавница за гърба и за главата

За да осигури допълнителна подкрепа и комфорт, Armor включва две удобни възглавници за главата и лумбалната област. Фокусирайте се върху играта!

Регулируем дизайн

Armor ще се адаптира към вашите нужди във всеки един момент чрез пет възможности за настройка:

Корекция на височината на повдигане на буталото

Леко регулирайте височината на бронята с висококачествения бутален асансьор.

Непрекъснато накланяне

С Armor не сте ограничени до фиксирани стъпки, когато легнете на стола. Вместо да се ограничава до няколко опции, можете да намерите точната точка, която увеличава максимално комфорта и остава там.

180º полулегнал

Armor ви позволява да се наклоните до 180º. Останете прав по време на работа и легнете за почивка, когато сте свършили.

Регулируема съпротива при накланяне

Функцията за накланяне на Armor ви позволява, като завъртите копчето под стола, да регулирате поведението му, като контролирате нивото на съпротивление, когато го накланяте.

3D облегалка за регулиране на ръката

Готови ли сте да задоволите вашите нужди, облегалките на Armor позволяват да ги настроите по четири различни начина, три измерения и осем направления:

Настройка назад / напред

удобно почивка на лакътя, предмишницата и ръката.

Завъртане наляво / надясно

идеален за поддържане на опорите за ръце, без значение коя позиция приемате.

Регулиране на височината

движението на облегалката за ръце нагоре или надолу ще ви помогне да намерите най-подходящата позиция, за да се насладите на игри.

Настройка на ляво / дясно

подходящ за всички размери и позиции на тялото.

Качество и безопасност

Armor е толкова солидно, колкото и името й, и е създадено с най-добрите компоненти, което гарантира не само, че ще продължи дълго, но и че ще можете да използвате всички невероятни функции безопасно.

Пълна стоманена рамка

Рамката на Armor е изработена от стомана, което не само гарантира дългосрочна трайност, но и осигурява силна подкрепа за тялото ви.

Бродирано лого

Трона носи белега на истинските геймъри: Докато други отпечатват лога на стола, COUGAR е бродирал това, което се е превърнало в символ на страстта към игрите, така че да не се износва от много години.

Перфектно качество: Цилиндър на газ от клас 4

Сърцето на всеки игрален стол е неговият газов асансьор. COUGAR не е спестил качеството за този жизненоважен компонент и е използвал цилиндър за асансьор на класа Class 4, за да гарантира несравнима безопасност и надеждност. С плавна работа и невероятна съпротива, това е най-добрата гаранция за качеството на Armor.