Детски гумени ботуши онлайн с намаление от 20%

4
445
Добави коментар
DetelinaBG
DetelinaBG

Дата: 2017-09-08

Детските гумени ботушки са незаменими в дъждовното време. Естествено всяко дете обича да скача в локвите, но трябва ли да го лишаваме от това невинно удоволствие? Не, оставете го да се забавлява. Обуто с гумени ботуши и облечено с гумирано гащеризонче няма проблем. Детето е сухо и щастливо.

                                                                        

Слънцето се е показало, но тревата е още влажна – няма проблем с гумирания гащеризон детенцето може да седне спокойно в тревата, на влажния пясък … . Защитавайки детето вие правите разходката весела и приятна без „Не ходи в тревата, още е влажна“, „Прескочи локвата“, „Не там“ и т.н.

А почистването?

Най-лесно се почистват гумени ботуши – просто ги измивате и толкова.

Детският дъждобран и гумиран гащеризон – перат се в перална машина на температура до 40 градуса или просто ги изплаквате на мивката. Съхнат бързо.

И още нещо важно – детските гумени ботуши, дъждобрани, гумирани гащеризони и детски чадъри на Playshoes са не само качествени, но й много красиви. Дизайна е типично детски, като при това са избегнати „Дисни“ елементите който са актуални в момента, но след шест месеца децата не се спомнят за тях, а това облекло за дъжд се ползва поне две години (свободните кройки и възможностите за регулиране го позволяват).

Защо да избирам онлайн?

Имате лесен достъп до много предложения – с обикаляне по магазините това не може да се постигне в такъв мащаб. При нас е по-евтино (просто имаме по-малки разходи). Две седмици след покупката, ако не сте ползвали продуктите и сте запазили етикетите може спокойно да върнете поръчаните продукти. Това е ваше право и ние не питаме защо. Просто когато получим пратката и всичко е наред връщаме парите за продуктите. Е, при нас има малко ограничение – връщаме пари по банков път, т.е. трябва да ни предоставите банкова сметка. Притеснявате се от измама – няма смисъл, плащате след като получите пратката и видите какво има в нея. Искате да пробвате – ОК. преди да платите може да пробвате.

Есента може да бъде много весел и приятен сезон. Погрижете се сега!

Детелина.БГ ООД