Нежно подхранване и копринена коса с Olioseta Oro Del Marocco

1
451
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лятото вече отвори вратата на есента и макар кожата ни да е с красив загар, косата ни има нужда от дълбоко подхранване, тъй като вредните лъчи на слънцето са я изсушили. Подложихме се на терапия, която възстанови и даде живот на изтощените ни кичури, а днес я споделяме с вас.

Продуктите на италианския бранд Olioseta са нови и непознати за българския пазар, но веднага ни превърнаха във верни почитатели. Ние от бюти екипа на eMODNO имахме възможността да изпробваме шампоан, маска и олио за коса от серията Oro del Marocco, които ни очароваха с приятен ориенталски аромат, лека текстура и нежно терапевтично действие. Благодарим на ZLATNA RIBKA, че ни предоставиха тези невероятни продукти, които възвърнаха естествения блясък и жизненост на нашите коси.

Цвети и Надя разказват за своите впечатления.

Цвети (фина и боядисана коса, средна дължина)

Когато започнах да използвам Подхранващия шампоан с масло от арган и ленено семе Olioseta Oro Del Marocco 250 мл, косата ми беше силно изтощена от слънцето. Въпреки че използвам продукти, които осигуряват термична защита, слънчевите лъчи увредиха краищата й. Първото ми впечатление от шампоана Olioseta Oro Del Marocco е приятният аромат, който остава през целия ден. Косата ми ухаеше, сякаш е ароматизирана със специален парфюм, а косъмът ми стана по-здрав и жив. Аз не съм използвала маската, тъй като тя не е съвсем подходяща за моята фина коса, но имам чудесни впечатления от олиото за подхранване. Въпреки че скалпът ми е склонен към омазняване, олиото ми повлия добре. Нанасях го след баня на мокра коса, като акцентирах главно на краищата. Ароматът му ме впечатли, както и приятната текстура, която попива съвсем бързо.

Надя (светло руса коса, средна дължина и плътност)

Слънце и море звучи прекрасно, но тези два фактора влияят много на нашите коси, особено ако са третирани и руси както в моя случай. След като се завърнах от лятната си почивка косата ми видимо беше загубила плътност, жизненост и блясък.  В продължение на три седмици използвах шампоан, маска и олио на Olioseta Oro del Marocco.  Миенето и оформянето на косата ми се превърна в любим ритуал. Приятен аромат ме пренасяше в далечно Мароко, докато маслата от арган и ленено семе се грижиха за дълбокото хидратиране и подхранване на моята коса. Резултатът – лесна за разресване, копринено мека, оплътнена и жизнена руса коса.

Моят ритуал – еднократно измиване с подхранващия шампоан с масло от арган и ленено семе Olioseta Oro Del Marocco 250 мл, последвано от поставяне на дълбоко подхранваща маска с масло от арган и ленено семе Olioseta Oro Del Marocco 250 мл по цялата дължина и краищата и оставяне да действа за 5 минути. Аргановото олио Olioseta Oro Del Marocco поставям на леко влажна коса, преди да оформя със сешоар или преса. Олиото попива бързо, образува защитен филм, който предпазва от външни фактори и заглажда косъма. Най-хубавото на тези продукти е, че НЕ съдържат парабени, петролни деривати и не причиняват алергии.

Дали бихме препоръчали продуктите на Olioseta Oro del Marocco? Да, препоръчваме ги на дамите, които искат да подарят на косите си нежно подхранване, жизненост, мекота и блясък.

Етикети:
beauty ревю, красиво, красота, стил, стилно