Дизайнерски луксозен комплект сладка праскова за кръщене

26
474
Добави коментар
MayaStancheva
MayaStancheva

Луксозен комплект за кръщене, подарък от Кръстниците, с тема „Сладка праскова“.

В кръщенето, голямата бяла свещ символизира Божието просвещение. Тя е неизменна част от най-голямата църковна церемония. По време на ритуала голямата свещ се държи от кръстника. Тя е изработена от пластичен восък с декоративни релефни елементи и сребърна аранжирана в желаните цветове и темата която сте си избрали .

Комплектът съдържа:

1. Голяма бяла свещ, с украса;

2. Бурканче от стъкло за мед, с украса;

3. 2 бр. дървени кутийки за златно кръстче и косичка, с украса ;

4. Бутилка от стъкло за олио / миро / светена вода, с украса;

5. Торбичка за сапунче, с украса;

6. Голяма луксозна Кръщелна хавлиена кърпа с френска дантела и сатенена панделка;7. Двуетажна торта с памперси на „Памперс“ ;8. Пищна тюлена поличка с 2 цвята тюл, „Сладка праскова“ и „Снежно бяло“ с голяма сатенена бяла панделка;

9. Снежно бяло боди с късо или дълго ръкавче според сезона;

10. Обувчици с мека подметка;

11. Еластична дантелка за главичка с тематичната за празника украса;

Приблизителни размери височина :Голяма свещ – 45см.Бурканче за мед – 4см.Дървени кутийки – 4см.

Бутилка за олио, миро, светена вода -10см.

Кръщелна хавлиена кърпа 100% висококачествен памук, 140/ 70см. – без бродерия име и дата.

Сладката принцеска торта от памперси със цвят сладка праскова на пищната тюлена поличка и бяла основа, е подходяща за всички поводи на малката принцеса, за фотосесии , игри и забавления. Младото мамче ще се влюби в нея, тъй като тази торта е пълна с най-важните за нея неща, от самото посрещне малката й принцеса. Тортата от памперси също така прави невероятен празника или бебешкото парти. Чудесна за предстоящата фотосесия или декорация за бебешкото празненство в желания за вас стил или цвят.

Обичаме да направим възможно най-лесно предаването на подаръка на получателя ви. Ако искате да изпратим Бебешката торта директно на неговата врата, просто ни предоставете внимателно точния адрес за получаване, посланието, което искате да напишем от ваше име на картичка и отбележете това при финализиране на поръчката. Ще се уверим, че пристига в безопасност!

Съдържание на тортата:

Памперси на „Памперс“ разположени на двата етажа на тората;

1бр. пищна тюлена поличка с голяма сатенена панделка;

1бр. снежно бяло памучно боди;

1 чифт обувчици;

1 еластична лента за главичка със сребриста коронка или еластична дантелка с цвете;

Моля, обърнете внимание, че малките детайли може да варират в цветовете в зависимост от наличността на артикулите, но не се притеснявайте и те ще  бъдат също толкова сладки! 🙂

Размери:

Приблизително 45см висока и ширина около 100 см обиколка .

При изработката на тортата и сглобяването не се използват токсични лепила, тиксо или или шевна машина и не е нарушена целоста на нито един от артикулите .

Всички елементи са гарантирано 100% използваеми след разглобяване – просто не забравяйте да си направите снимки преди това! 🙂

Специална забележка за доставката:

Тортите от памперси се изработват и се доставят в зависимост от датата която ни напишете, преди партито което ви предстои, а не в датата на поръчката. Не забравяйте да ни напишете името на бебчето, датата му на раждане за да предвидим неговия размер на памперсите и датата на доставка, когато поръчвате, за да можем да ви го доставим с достатъчно време без да се притеснявате в последния момент! Ако поръчвате торта за фирмено парти или презентация в тематична цветова гама, не забравяйте да ни поръчате поне две седмици предварително.

Създаваме поръчки, които да съответстват на десетки теми подходящи с интериора на детска стая. За всички подробности относно доставката, поръчките на подаръци, отидете на страницата ни  http://beediapercakes.com/index.php?route=information/information&information_id=6

Имаме всички отговори за които имате въпроси!

Срока за изпълнение на поръчката е 10 работни дни.Експресни поръчки – при възможност в рамките на 3 работни дни, + 25% от стойността на комплекта.

Поръчката се активира с 50% капаро.