Почивка за двама в Банско – Кемпински Хотел Гранд Арена – Банско

1
380
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Разположен в подножието на Пирин, Кемпински Хотел Гранд Арена в Банско Ви посреща в петзвездният алпийски спа и уелнес курортен комплекс. Намиращ се в сърцето на планинския курорт, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е в непосредствена близост до начална станция на ски лифта, както и на кратка разходка от центъра на града.

ДВУДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: 626лв. – 50% = 313лв.
(Важи за настаняване от неделя до четвъртък вкл.)
ВИП ваучерът е за двама души и включва:

Две нощувки за двама в Двойна Делукс стая с изглед град

Две богати закуски

Една вечеря в деня на пристигане /3-степенно меню или бюфет според заетостта на хотела/​

​Безплатно ползване на Wi-Fi​

Билярд

Детски клуб

Безплатно ползване на сауни, парни бани, отоплен открит басейн, вътрешен басейн, джакузи, фитнес зала и уникална снежна стая

Външен паркинг при наличност

9% ДДС

15% отстъпка на Лоби Бара от 17 до 19 часа през дните неделя-четвъртък включително

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско предлага на своите гости 8 бара и ресторанта.
Лоби Бар предлага леки международни ястия и голямо разнообразие от напитки и коктейли.
Бела Виста Лаундж Ви доближава до природата със своята невероятна гледка към планината. Наблюдавайте разгорещени спортни събития на плазмените екрани на слънчевата Бела Виста тераса.
Ресторант Галерия е нашият международен ресторант, който предлага ексклузивен бюфет през деня и вечерта. Насладете се на подбрани ястия от целия свят.
Коме Прима е нашият средиземноморски ресторант, който предлага най-добрата италианска кухня в Банско. Имате възможността да гледате как храната Ви се приготвя в нашата „шоу” кухня.
Витамин Барът е перфектното място за свежа и здравословна напитка след тренировка във фитнес центъра. В бара пушенето е забранено, а за гостите е предоставен голям избор от плодови коктейли.
Суши барът и Тепаняки грилът Ви приветстват с изключителни ястия и невероятно шоу, изготвени от нашите Тепаняки готвачи. Докоснете се до японските традиции с единствения Тепаняки грил в България.
Ла Веранда Бар & Лаундж предлага не само изключителна гледка към планината, но и уникално меню и отоплен открит басейн.
Пиано Бар „Sing Sing” сгорещява кръвта със страхотни музикални изпълнения на живо и духовита атмосфера.
Изключително модерният СПА център предлага на своите клиенти вътрешен и външни басейни, открито и закрито джакузи, открит тенис корт, 2 вида парни бани – Хамам и Арома парна баня, 2 вида сауни – Финландска и Био сауна, фитнес център, солариум и уникална снежна стая. Тенис на маса, дартс и Детски клуб също са на разположение на гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско.
„Kempinski The Spa” е пътешествие вдъхновено от смяната на сезоните в Европа. Спа процедурите възстановяват естественото равновесие в организма, позовавайки се на мъдростта и лечебните свойства на природата. Разположен в подножието на величествената Пирин планина и заобиколен от девствена природа Kempinski The Spa предлага невероятно изживяване, поднесено с европейски стил.
Още от влизането в спа центъра, сетивата оживяват чрез аромати и нежна музика. Експертно обучени терапевти и техните лечебни ръце ви отвеждат на място за подмладяване и релаксация. Водени от сезонните елементи на пролет, лято, есен и зима, гостите успяват да постигнат перфектен баланс на тялото и ума.
Всяка една процедура е съобразена с желанията на госта и е поднесена с изцяло натурални продукти, включващи Elemental Herbology олио за сезонните масажи и St. Barth’s и Thalgo за масажите за лице и тяло.
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е водещ курортен комплекс в Банско, който предлага изключителни конферентни съоръжения, както и първокласно настаняване и обслужване. Ще Ви бъде предоставен професионален консиерж, който ще организира Вашите корпоративни семинари, конференции и събития.