Пакет “Отслабване & DETOX” + бутилка за чай

1
368
Добави коментар
aktivenizdrav123
aktivenizdrav123

Описание

Как действа нашият детокс чай:

Забързва метаболизма
Изчиства токсините от организма
Подпомага горенето на мазнините
Подпомага отделянето на излишната вода от тялото
Край на подутия корем
Блаженство за вкуса и обонянието

Специално създадена формула от подбрани билки, които ще прочистят тялото от натрупаните токсини и в резултат на това метаболизмът ще се забърза, а това ще подпомогне горенето на мазнините и изхвърлянето на излишната вода от организма. В същото време сетивата ще са във възторг – омайващ аромат и пленяващ вкус. Едно приятно изживяване, което ще те накара да сияеш.

Методът на детоксикация е изцяло натурален. Продуктът съдържа първокачествени билки в точно определено количество по специална рецепта.

Нашият Детокс чай е произведен при спазване на всички изисквания от БАБХ (Българската агенция по безопасност на храните), Закона за храните , Закона за защита на потребителите и Европейските регламенти и директиви за качество и безопасност. 

Състав: Зърнастец, Роза Дамасцена, Коприва, Плод Глог, Бял трън, Глухарче (Frangula alnus Mill, Rosa Damascena, Folium Urtica dioica, Fructus Crataegi, Silybum marianum fructus, Taraxacum).

Употреба: една чаена лъжичка (около 3 гр.) от билковата смес се залива с 250-300 мл. вряща вода. Оставя се да се запари за около 7 минути, прецежда се и се консумира с наслада 2-3 пъти дневно преди хранене.

Тегло: 100 гр.

ТД 02-2003

Това не е лекарствен продукт! Консултирайте се с лекар преди приемане на продукта, ако сте бременни, кърмещи или имате здравословни проблеми. Изображенията са с илюстративна цел.

Прочетете добре етикета на гърба!

Как действа нашият чай за отслабване:

Потиска апетита
Подпомага обмяната на веществата
Подпомага горенето на мазнините
Прочиства токсините
Страхотен вкус и наслада за обонянието

Съвкупност от специални билки, които в комбинация ще се погрижат по най-добрия начин за намаляване на телесното тегло. Нашият чай за отслабване ще подтисне апетита, ще намали подутия корем и ще те накара да се почувстваш лек и изпълнен с енергия. Резултатът след края на този период ще бъде превъзходен: оформено тяло и по-малко излишни килограми. Но не на последно място – ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ и ЗДРАВЕ!

Нашият Чай за отслабване е произведен при спазване на всички изисквания от БАБХ (Българската агенция по безопасност на храните), Закона за храните , Закона за защита на потребителите и Европейските регламенти и директиви за качество и безопасност. 

Състав: Котешка стъпка, Семена от копър, Плод шипка, Лимонова мента, Цвят невен (Clinopodium Vulgare L., Anethum graveelens L., Rosa canina L., Mentha aquatica,

Употреба: една чаена лъжичка (около 3 гр.) от билковата смес се залива с 250-300 мл. вряща вода. Оставя се да се запари за около 7 минути, прецежда се и се консумира с наслада 2-3 пъти дневно преди хранене.

Тегло 100 гр.

ТД 02-2003

Това не е лекарствен продукт! Консултирайте се с лекар преди приемане на продукта, ако сте бременни, кърмещи или имате здравословни проблеми. Изображенията са с илюстративна цел.

Прочетете добре етикета на гърба!

Опаковка

И двата чая (чай за отслабване и детокс чай) са опаковани в сигурни херметически затворени пликове, които запазват аромата и полезните вещества. Всеки плик е поставен в ръчно ушито чувалче от зебло и след това опакован индивидуално в красива кутия -подарък, заедно с уютна и топла декорация, която ще Ви накара да се почувствате наистина специален. И то на специална цена! 

За най-добър резултат пийте чая за отслабване (жълтия етикет) сутрин преди закуска и преди обяд, а детоксикиращия чай – следобед и преди вечеря. Всичко това е описано в хранителния режим, където са посочени и конкретните хранения в дни.

Пакетът е напълно достатъчен за 28 дни. Цената е за целия пакет.

Имате въпроси? Не се колебайте да се свържете с нас тук…

Но за да завършим напълно кръга, ето какво още получавате към нашия детокс чай + чай за отслабване (включено в цената на пакета):

Хранителен режим

Нашите детокс чай и чай за отслабване имат изключително силен ефект. Това го доказва положителната обратна връзка от клиентите ни (прочетете по-долу отзиви), както и голямата част потребители, които закупуват чая няколко пъти. Но за качествен, дълготраен и здравословен резултат е добра да следвате и хранителния детокс режим, който е включен в комплекта.

Ето какво представлява той:

28-дневен хранителен режим за отслабване и детоксикация.
Съдържа дневно меню с разнообразни и (забележете) вкусни храни, рецепти с подробно описание на количеството на продуктите, както и заместители на месо и други продукти.
Списък за седмично пазаруване.
Допълнителна информация за добрите хранителни навици.
Красив и подреден графичен интерфейс, който допринася за максимална лекота при четене.

Тренировъчна програма

Красивото тяло значи стегнатото тяло. Но преди това нещо важно – един от основните методи на детоксикация, които организма сам активира, е процесът на потенето. В някои случаи потенето е основен метод на детоксикация, а в други случаи играе ролята на помощник и подкрепа.

Затова към нашият детокс чай + чай за отслабване с хранителен режим е включена и специална тренировъчна програма, която е подходяща за домашни условия. С нея едновременно ще стегнете тялото и ще подпомогнете изхвърлянето на токсините от тялото.

Ето какво представлява тя:

28-дневна тренировъчна програма – отслабване и DETOX
Таблица и описание на всеки тренировъчен ден: упражнения, начин на правене, повторения и серии, продължителност, както и допълнителна информация, където е нужно.
Ефективна последователност на най-добрите и най-иновативните упражнения.
Видео-обучение на всяко упражнение и цветно изображение за него, изпълнено от нашите треньори.
Съчетан с чая за отслабване и детокс чай, включени в пакета
Перфектна подреденост за лесно възприемане и възможност програмата да се отвори от всякакво устройство.

Детокс бутилка за чай

Стъклена детокс бутилка с метален дозатор, чрез която може лесно да приготвите своя чай. Специална капачка, която затваря бутилката херметически.

Удобна връзка, с която ще може да занесете своя чай навсякъде!

Термо предпазител, изолиращ топлината и предпазващ от изплъзване.

Голяма съвместимост: 550 мл.

Пакетът е с намалена цена

Свързани

Доставка

Доставката е за сметка на клиента по стандартната тарифа на куриерска фирма ЕКОНТ.

Отзиви на клиенти

ИЗПРАТЕНИ НИ ПО ИМЕЙЛ

Приятно изненадана съм от вкуса на чая, защото по принцип не харесвам билкови (пия предимно зелен или цитруси), но този има наистина чудесен вкус. Имам положителна разлика върху тялото си от началото на приема му в комбинация със здравословно хранене, също така тялото не се подува и не задържа вода (или поне е по-малко) от началото на приема досега. Опаковката, в която пристигна беше повече от чудесна – много изчистено и същевременно близо до природата, хареса ми изключително много.
Доволна съм изцяло от направената поръчка. Благодаря и за личното отношение. Продължавайте все така с добрата си работа, защото е наистина повече от добра! Диляна В.Чаят е страхотен. Вече два пъти си поръчвам от вашите чайове и ги препоръчам на всички мои приятели. Три от тях вече си купиха, след като видяха резултатите. Определено се чувствам по-добре откакто ги пия и мога да кажа че свалих 3-4кг, въпреки че спазвах хранителния режим само първите две седмици. Вкусът на чая е много приятен и няма нужда от подсладители. В момента пия летния чай и за него мога да кажа, че ми трябваше време докато свикна с вкуса му, защото е по-горчив и натрапчив. Но студен се пие по-добре, така че си го приготвям от предния ден и му се наслаждавам така. Сега остана да пробвам само чая за коса и кожа, но не се съмнявам, че и при него ще има описания от Вас ефект. Ани А.Изключително доволна съм чая, който ми изпратихте. Вкуса му е изключително хубав и позволява да се пие дори без нуждата от подсладители, което ми допадна много. Откакто го пия се чувствам по-добре, определено съм доволна от него. Колкото до опаковката, тя е изключително добра и оригинална. Наистина съм впечатлена от всичко, всичко е прекрасно. А това, че нещата са изпратени в добре опаковано кашонче с много красива хартия е много добър избор. Доволна съм от чая и Ви благодаря! Нефизе М.Искрено благодаря, че търси обратна връзка! Имайки познания в сферата на маркетинга и бизнеса, знам от какво значение е клиентът да остане удовлетворен! Именно аз, в ролята на Ваш клиент, мога да кажа, че съм щастлива от това, че Ви открих! Моята поръчка включваше пакетът „Отслабване & DETOX“, който ми помогна да се сбогувам с подуването на стомаха и честата проява на апетит. Нека все повече хора да се доверяват на Вашите продукти. А аз ще го направя отново! Бъдете все така страхотен екип!Борислава К.Вече минах един курс Detox & Slim и с най – голямо удоволствие мога да споделя , че съм изумена от резултата. Без подут корем , тънка талия и най – вече страхотен видим резултат. Ще направя още едно повторение след кратка почивка. Благодаря Ви.Мария Т.Здравейте! Пия чая редовно, вече девети ден, много съм доволна и дори днес пратих линка към пакета на колеги. Благодаря Ви! Пожелавам Ви успех и все повече доволни клиенти!Полина Н.Здравейте! Относно чая наистина се чувствам много по-добре откакто го приемам. Чувствам тялото си наистина пречистено и леко. Пия го почти месец и наистина има ефект 🙂 Благодаря много! Вержиния С.Обичам да пия чай и за това се доверих на вас и съм много доволна, вкус и невероятен аромат, да не говорим за ефекта от тях. Доволна съм и смятам да си поръчам отново.Катя К.Харесва ми чая! Благодаря ви за това,което направихте за мен с вашия продукт! Гергана П.Благодаря за бързото и коректно отношение! Бях приятно изненадана от пакета, който получих и с удоволствие консумирам чая. Тепърва ще мога да Ви дам обратна връзка за ефекта върху тялото, но удоволствието да го пия е пълно!Диана Н.

cog