Отпушване с вода под високо налягане

1
363
Добави коментар
4stupki
4stupki

Машината за почистване и отпушване на канали Rothenberger R600 е удобна за използване както в домашни, така и в индустриални условия. Приложима е за универсална употреба както на открито, така и на закрито. Снабдена е с каналопочистващи спирали. Машина Rothenberger k600 улеснява всяко почистване на тръби.

Мощността на мотора осигурява успех дори и при упорити препятствия. Машина за отпушване на канали Ротенбергер се предлага с различни накрайници, които се сменят според вида на почистването. Почистващата спирала има 2 противоположни посоки на въртене – основна и спомагателна за измъкване про евентуално забиване на върха на спиралата в преграда или в пръстта.

Rothenberger k 600 отпушва канали със спирала с диаметър Ф 16 мм и 22мм.

При различните спирали има различна максимална работна дължина. Тя е 50м при Ф16 и 60м при Ф 22мм.

Захранване: 220 v, мощност: 690w

Разбира се, когато става въпрос за канализация и главно отпушване на канали, мивки, тоалетни и др. на вашия апартамент, къща или офис предпочитате да наемете професионалист с всички необходими съоръжения и опит

РАБОТИМ СЪС СЪВРЕМЕННА ТЕХНИКА ПО СЪВРЕМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ И МАШИНИ ЛИЦЕНЗИРАНИ И ПРОИИЗВЕЖДАНИ В ЕВРОПЕИСКИЯТ СЪЮЗ КАНАЛОПОЧИСТВАЩА МАШИНА. Напълно безопасна машина за почистване на канали от всякакъв вид замърсявания. С нея работи квалифициран водопроводчик или специалист по почистване на канали.