Алина байкова спипана с Леонардо ди Каприо (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

1
293
Добави коментар
stivi56
stivi56

По-рано Леонардо ди Каприо бе спипан в Ню Йорк в компанията на украинска топ моделка. Кое е това момиче и какво иска то от живота? Запознайте се! Поредната моделка на Лео се казва Алина Байкова, тя е от бедно семейство от украинския град Кропивницкий. След завършването на гимназията тя е работила като келнерка, защото родителите ѝ нямали пари да ѝ платят университета, а самата тя не могла да се класира за държавна поръчка.

 

 

Веднъж управата на кафенето решила да поръча на целия персонал еднакви униформи, а за проби собственичката на ателието, която има и собствена модна агенция, ползвала момичето. Последвало неочаквано предложение: „Искаш ли да станеш модел?“ Тогава момичето не рискувало да тръгне по този път, смятайки го за порочен. Но по-късно все пак се решила да се пробва. Според някои данни, тя единствена не платила за обучението си в агенцията.

 

 

След това момичето отишло в Китай, а от там в столицата на модата – Париц. Във Франция Алина е работила с Hermès и Zuhair Murad, в Милано — с Calvin Klein и Armani. В агенцията Next Алина стартира своя стремителен възход към небосвода. През 2011 година момичето участва в седмици на модата по целия свят: Ню Йорк, Милано, Париж. Когато предложенията за работа стават твърде много, тя взима решение да остане на едно място и си избира Ню Йорк.

 

 

По думите на Алина, в апартамента ѝ постоянно се слушат новини: тя без тях не може да живее, именно с тях започва работния ѝ ден… В пет часа сутринта! Момичето смята, че да се гледат международните новини е важно. Тя допуска, че може да стане президент. „Интересувам се от политика, чета Time, The Economist и The New York Times. Много е важно да се знае какво точно се случва по света.

 

 

Може би някой ден ще стана кмет или президент“, казва Алина. Момичето не предлага програми за реформи, но смята, че знае какви са проблемите на Украйна. „Много пътешествам и разбирам как всичко може добре да се направи, просто в Украйна има много корупция“, казва още Байкова. В същото време момичето си позволява доста лекомислено поведение.

 

 

Тя, например, не се притеснява да се разхожда из Париж без сутиен. В едно от последните си интервюта Алена разказва за една от тайните си за своята красота: тя и до ден днешен спазва маминия съвет и овлажнява кожата си по 20 пъти на ден.