Сервиз за компютри Brand Computers в Люлин - профилактика, ремонт, инсталиране на софтуер, настройка и ъпдейт на програми Follow

Сервиз за компютри Brand Computers в Люлин - профилактика, ремонт, инсталиране на софтуер, настройка и ъпдейт на програми

Сервиз Brand Computers - профилактика и ремонт на компютри

Сервиз за компютри Brand Computers извършва ремонт на настолни и преносими компютри, включително ремонт на захранвания, профилактика на техника, смяна на матрици, клавиатури, букси, ремонт на видеокарти, чипсети и др. Можем да ремонтираме дънни платки, отказани от други сервизи.

Ако настолният Ви компютър работи бавно, непрекъснато забива, забелязвате проблем с програмите и те не стартират правилно или машината просто не се включва, вероятно имате проблем! Донесете го в нашия сервиз, където проблема ще бъде открит и отстранен. В Brand Computers ремонтираме както асемблирани компютри, така и маркови десктоп машини, произведени от Lenovo, IBM, HP, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, Toshiba, Apple, Asus, Sony, Acer, MSI и други. Имаме решение за всякакви проблеми! Намираме се в София, жк Люлин. Държим на качеството и на доволните клиенти.

Цените за ремонт на настолни компютри са значително по-ниски от тези за преносими компютри (лаптопи), защото съществува възможност за подмяна на компонент на по-ниска цена от тази за поправката.

Разгледайте цените в сайта на Бранд Компютърс.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност