Kaypro Keratin Промо Пакет Кератин: Шампоан с Кератин 1000мл + Маска за коса с Кератин 1000мл + Серум за коса с Кератин 100 мл

1
1236
Добави коментар
mashbg
mashbg

Представяме ви новият  възстановяващ шампоан с кератин за третирана и увредена коса.Измива деликатно косата, като извършва възстановявашо, хидратиращо и подхранващо в дълбочина на косъма действие.Придава и невероятен блясък.

Професионална възстановяваща маска с кератин за третирани, обезцветени и увредени коси.Спомага за перфектното разресване на косата, като елиминира нежеланото накъдряне и заплитане. Придава незабавна мекота и възстовява косата в дълбочина.Възвръща блясъка на косата, като подсилва цвета и.

Възстановяващ  серум за коса с кератин за третирани и увредени коси. Неговата специална  формула е да направи косата кадифена , да я поддържа подредена  и с невероятен блясък , с копринена мекота и невероятен блясък. Обвива косъма с невидим защитен филм, като го предпазва от топлинна обработка , както и от цъфтене. А при къдравите коси предпазва от повторно накъдряне , защото има специални влагоустойчеви съставки. 

KAYPRO e реномирана марка от италиански професионални продукти  за коса, както и теарапия за коса и скалп.Всичките професионални продукти от серията имат иновативна формула и  съдържат безценни натурални съставкии  и са произведени от  актуални модерни технологий, които спомагат косата Ви да  изглежда ослепително красива и блестяща.Професионалните продукти на марката са подходящи  за употреба както в салоните така и за дома.