Памела Андерсън с гола фотосесия СНИМКИ (18+) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
493
Добави коментар
mirovasilevcom
mirovasilevcom

Памела Андерсън зарадва почитателите си с гола фотосесия за списание King Kong. В горещите кадри участва и „лошото момче на балета“ Сергей Полунин. 

На провокативните снимки, дело на фотографа Дейвид Лашапел, 50-годишната звезда от „Спасители на плажа“ позира напълно гола с украинския танцьор, който също се изявява „както майка го е родила“, предаде Дарик.

 

Голите снимки не са никак чужди на Памела Андерсън. Блондинката се е снимала за корицата на списание Playboy цели 14 пъти. „Аз съм вечното момиче на Playboy“, признава звездата, като допълва, че работата за изданието е важна част от живота ѝ.

 

И все пак Памела не е просто едно голо момиче, тя е и ревностен защитник на животните. Миналата година актрисата беше обявена за личност на 2016-а от организацията PETA (Хора за етично отношение към животните).  

Памела Андерсън има и два публикувани романа – през 2004 и 2005 г. И в двата става дума за живота на една звезда. Че за какво ли друго?