Каката на Тита може да не е толкова известна на екран, но само ако видите как изглежда… (снимки)

1
307
Добави коментар
slavchev
slavchev

Колкото и да пази семейството си от медиите, Тита като че ли е пропуснала, че Фейсбук също си е една голяма информационна платформа, чрез която може да се издири почти всичко за всеки.

Именно от социалната мрежа стана ясно, че младата певица „крие“ доста красивата си сестра Деси, пише HotArena.

Брюнетката е по-голяма от блондинката и за разлика от роднините на популярни личности, тя не се е лепнала за известната си сестрица, за да трупа облаги или да рекламира персоната си. Напротив, Деси си стои кротко, без да събира излишно внимание към себе си, и подкрепя Тита по свой си начин.

Наскоро дори е направила кратко „изявление“ в мрежата, че винаги ще подкрепя изпълнителката на „Късай“ и че в нейно лице може да намери най-верния приятел, на който да сподели тайните си. Сестрите са родом от Силистра, но нито една от двете не живее вече там.

Наскоро Тита се премести с майка си в просторен апартамент в София, а кака й Деси от известно време живее с приятеля си в Бургас.

Макар да не са заедно нон-стоп, двете могат да разчитат една на друга във всеки един момент. Тъмнкосата мацка винаги е на линия на снимачната площадка, когато Тита снима клип, и й отдава своята морална и физическа подкрепа.

Източник: Новини.бг

loading…

Свързани