Как проиграх апартамента на родителите си на рулетка – Зони за залагания

7
672
Добави коментар
Boyko-Borisov
Boyko-Borisov

Привет, казвам се Илиян (Даже и така не се казвам, но трябва да започна някак). Чета редовно различни сайтове свързани със онлайн залагания и играя всякакъв вид хазарт. Затова изпащам на BetZones моята история, сигурен съм, че все някой ще я прочете. Ако я публикуват, разбира се.

Залагам на всичко. На покер, белот, тенис, на футбол, рулетка, хрътки, коне дори и на бокс.

Не съм го правил, но и на спускане с шейнички бих заложил. Мисля, че съм зависим към хазарта. (Стана малко като от сбирка на анонимните алкохолици.)

Искам да споделя моята история, за да служи като предупреждение към тези, които са тръгнали по моя път. Въпреки това съм сигурен, че повечето ще си помислят, че съм поредния тъпанар.
В момента съм на 29 години. Всичко започна, когато бях около 21. Значи вече от 8 години играя непрекъснато – нон стоп.

Мой приятел ме заведе в един от пунктовете на Еврофутбол. Заложих някаква малка сума 1, 50 лв. на три мача в права колонка. Дори и не помня кои бяха точно мачовете. Само знам , че спечелих малко под 5 лв. Когато взех парите усетих, че това ще бъде моята професия. Бях студент в УНСС. Математиката ми се отдаваше с лекота. Започнах да смятам на ум баснословни печалби, схеми и комбинации. Чувствах, че света е в краката ми. Бях 100 % сигурен, че да познаеш крайния изход от три мача е елементарно. Естествено – залагаш на Реал, Барселона и Байрен Мюнхен и печелиш. Всеки път! Дори и когато случайно някой от грандовете свърши наравно следващия път удвояваш залога. Няма как да загубиш. Всичко беше толкова лесно и просто.

Скоро се запознах с коефициентите и разбрах, че не е така просто. Ако залагах на фаворити, печалбите бяха мизерни, а при издънка загубите големи. Парите, с които играех бяха 1-2 лв. на ден. От време на време печелех, друг път губех. Нищо ново под слънцето. Но аз не можех да се предам. Исках да съм богат! Исках да спечеля бързо и веднага.

Споменах ли, че математиката ми беше доста силна в онези дни?

Реших, че трябва да залагам повече и в система. Математически издържана. Направих си регистрация в EfBet. И започнах да играя по системата Мартингейл. Избирах един средняшки отбор (от средата на класирането) в някое смотано първенство – например Газиантеп ФК в Турция и започвах да залагам по системата, че ще отбора ще направи Х. Изглежда трудно, но на практика е доста елементарно. Така за около година с няколко отбора от различни първенства спечелих няколко стотин лева. Това отново не ме устройваше. Реших, че зная всичко на този свят и Реших, че ще играя на рулетка. Там нещата се случваха доста по – бързо. Системата беше сигурна. Просто щях да залагам на дузина, което при печалба пак умножаваше залога ми Х 3. От гледна точка на математиката скоро щях да бъда милионер.

Залагах във виртуално казино в EfBet. Първия ден спечелих малко под 4000 лв. Легнах си доволен. Беше неописумео. Адреналина и удоволствието бяха уникални. Летях!

Бях напипал стратегията!

Е бързо се приземих. Веднага! Дойде  първата  каръшка серия. 11 поредни загубени залога. Дори и не успях да се порадвам, на печалба от системата. Яхтите и почивките в Дубай се оказаха мираж.

Стартирах с 3 лв. после 6лв. после 12 … 10 тия ми залог беше 1024 лв. и след поредното къръшко число загубата ми беше общо 3069… почти всичките пари, които бях спечели на предния ден…
Следващия 11 – ти залог трябваше да бъде 2024 лв. Проблемът беше, че всичките ми пари, които имах в момента бяха 3000 лв.

Е. Така. Загубих и 11 –тото завъртане на рулетката. Това беше първата ми черна серия. С мизерстване и лишения добутах до края на месеца взех пари назаем от един приятел и се заклех, че повече няма да играя. Да обаче играя. И при една от следващите ми черни серии макар и 5 години по – късно (този път в залагания на хрътки), проиграх парите от апартамента на покойните ми родители над 85 000 лв. Само за миг.
Зная, че повечето, които четете това ще си помислите, че съм тъпак, отрепка, пропаднал комарджия, нищожество и т.н. Може и да сте прави. Зная обаче, че въпреки, че споделям горчивия си опит. Макар и под фалшиво име много от вас няма да повярват, и ще продължат да залагат. Аз се надявам някой ден да спра. Надявам се екипа на BetZone.eu да публикува тази история и поне един човек да се уплаши и да спре да играе хазартно.