Вътрешни мазилки

1
595
Добави коментар
Bilyarski
Bilyarski

 

Вътрешните мазилки са познати на човечеството от векове. С годините, те еволюират за да се превърнат в покритията, които познаваме и днес. В самата си същност вътрешните мазилки представляват минерално покритие, което има не само декоративни, но и защитни функции. В момента, те са се превърнали в неизменна част от интериора на много домове, като идеално допълват силуета и линията на жилището. Вътрешните мазилки са креативно и ефективно решение за Вашето пространство именно заради множеството си качества.

 

Защо избираме вътрешни мазилки?

Широкото разпространение и употреба на вътрешните мазилки се дължи главно на факта, че те са икономически изгодни и освен това позволяват постигането на различни ефекти. От както са въведени на пазара, вътрешните мазилки са подложени на множество промени и подобрения на тяхната структура и функционалност. В началото вътрешните мазилки са били забърквани на място, като смес от вар, цимент и пясък, докато през втората половина на 20 век започват да се появяват предварително приготвени мазилки, готови за директна употреба. Сега имаме възможността да избираме от различни видове декоративни вътрешни мазилки, които ни позволяват да постигнем различни ефекти в дома си!

 

Вътрешни мазилки на Novacolor

В продуктовата гама на Novacolor можете да намерите основно три вида декоративни, вътрешни мазилки. Те се разделят спрямо ефекта, които постигат, когато са положени на стената. Това са перлените мазилки, травертино мазилките и венецианските мазилки. Всички те са изработени от висококачествени материали, които гарантират най-добрите резултати година след година.

 

Перлени вътрешни мазилки

Перлените вътрешни мазилки са изключително подходящи за постигане на нежни и деликатни резултати. Те набират популярност и все по-често ги виждаме в различни домове. Перлените вътрешни мазилки позволяват постигане на различни стилове и усещания, в цветовата гама, от която се нуждаете!

 

          Перлени вътрешни мазилки – SWAHILI

SWAHILI е една от перлените вътрешни мазилки, с които можете да постигнете елегантен завършек на Вашите стени. При нея, самият ефект на пясък се пресъздава на стената чрез пясъчни частици. След като са положени на стената, перлените вътрешни мазилки от тази серия отразяват светлината в различни отблясъци. По този начин вътрешната мазилка успява да създаде допълнителни ефекти.

          Перлени вътрешни мазилки – DUNE

DUNE е декоративна вътрешна мазилка, с която можете да имате красивия перлен ефект. Този завършек се постига с помощта на фини частици с метален ефект. Подобно на перлените вътрешни мазилки от серията SWAHILI, DUNE отразяват светлината в различни цветове и нюанси. С декоративната вътрешна мазилка DUNE може да постигнете мек и кадифен завършек на Вашите стени именно в желаните от Вас цветове!

          Перлени вътрешни мазилки – Dune Opaco

Ако искате успешно да съчетаете перлен и матов ефект на Вашите стени, то ние Ви предлагаме вътрешната мазилка Dune Opaco. Тя е крайно покритие, което оставя след себе си съвсем лек, матово-перлен ефект. Частиците в самата вътрешна мазилка позволяват на светлината да се отразява и да си „играе“, като променя цвета от гледната точка. Нанасянето на перлената мазилка Dune Opaco може да бъде изпълнено лесно както от професионалист, така и от всеки, които просто иска да промени визията на жилището си!

 

Разгледайте продуктовата гама на Novacolor за да намерите още много предложения за перлени вътрешни мазилки и покрития!

 

    Варови вътрешни мазилки тип травертино

Варовите вътрешни мазилки тип травертино са ни познати още от векове. За първи път разработено от римляните, травертино покритието и до днес пази своя чар и красота. Ние Ви предлагаме различни вътрешни мазилки за Вашия дом, които да Ви помогнат в постигането на ефекта на камъка травертино.

 

          Варови вътрешни мазилки тип травертино – Calcecruda

Това е декоративна, вътрешна мазилка, която е предпочитана заради множеството си качества. Тя е изработена от естествени материали и залага на свойствата им за да Ви осигури перфектни резултати, както и лесна обработка и моделиране. С варовите вътрешни мазилки тип травертино от серията Calcecruda можете да постигнете фино, матово покритие в топли и меки цветове. Определено този тип вътрешна мазилка ще Ви помогне ефективно да промените визията на Вашия дом!

 

          Варови вътрешни мазилки тип травертино – MARMORINO KS

Този тип декоративни вътрешни мазилки са подходящи не само за интериора, но и за екстериора. Варовите вътрешни мазилки тип травертино от серията MARMORINO KS са създадени на варова основа, с помощта на която може да се постигнат различни ефекти. С вътрешните мазилки от тази серия можете ефективно да постигнете имитация на МАРМОРИНО ВЕНЕЦИАНО. Това е ефектът и усещането на неполиран мраморен камък, които много напомня за античността.

 

          Варови вътрешни мазилки тип травертино – TEODORICO

Именно вътрешните мазилки от серия TEODORICO Ви позволяват да постигнете луксозното усещане на камъка травертин. Това е мазилка, разработена на варова основа. Именно заради формулата, по която е разработена, вътрешната мазилка TEODORICO позволява получаването на усещане за мраморен камък. Този тип мазилка е често предпочитана за получаване на елегантен и фин завършек, както за вътрешни, така и за външни повърхности и стени. Мазилките от тази серия позволяват както директно оцветяване, така и допълнителна обработка с патина или вакса, постигайки ефект ТРАВЕРТИНО.

 

Разгледайте продуктовата гама на Novacolor за да намерите още много предложения за травертино вътрешни мазилки и покрития!

 

  Венециански вътрешни мазилки

Създадена още по времето на Римската Империя, венецианската вътрешна мазилка и до днес носи същите качества и Ви помага да постигнете луксозното усещане на мрамор в дома Ви. Тя е предпочитана заради множеството си качества, като гъвкавост, лесна поддръжка, липса на всякакви вредни влияния и други.

 

Венецианските вътрешни мазилки имат много и различни приложения, като те могат да бъдат полагани както на стените, така и на тавана. Водопропускливостта и дишащите свойства на венецианските мазилки ги превръщат в много добро решение, когато се използват за мокри помещения, дори бани. Доверете се на качеството и свойствата на венецианските вътрешни мазилки и ще усетите разликата!

 

В продуктовата гама Novacolor можете да намерите венециански вътрешни мазилки, изработени по най-високите стандарти за качество. Именно те гарантират на всички наши клиенти перфектни резултати!

 

          Венециански вътрешни мазилки – ЕRA VENEZIANA

Това е венецианска вътрешна мазилка, разработена на варова основа. Тя подпомага за успешното постигане на различни декорации, които предлагат най-високо качество, както на интериора, така и на екстериора. Този тип венецианска мазилка позволява допълнителна обработка с различни вакси и покрития, които ще повишат не само защитата ѝ, но и естетическия ефект и визия на самата мазилка. Вътрешната мазилка от серията се предлага в основен бял цвят, както и нюансите по каталог Era Veneziana. Era Veneziana предлага избор на светли цветове и използването на устойчиви багрила при използване за екстериор.

 

          Венециански вътрешни мазилки – МIRROR

Тази серия, като предишната, е разработена на варова основа, но след полиране, тя придобива различна визия. След нанасяне и допълнителна обработка, венецианската мазилка от серията придобива огледален ефект. Той придава допълнителна дълбочина и контраст на тъмните цветове, като създава приятно и луксозно усещане в помещението. Венецианските вътрешни мазилки от серията се предлагат в основен бял цвят, както и в нюанси по каталог Mirror и Era Veneziana.

 

          Венециански вътрешни мазили – VISIONNAIRE

VISIONNAIRE е декоративна мазилка, която позволява лесното постигане на каменни, и по-точно мраморни ефекти. Тази венецианска мазилка се смята за най-добрата алтернатива на STUCCO VENEZIANO. Този тип мазилка можете да намерите в три основни цвята – GOLD, SILVER и BLADE. Освен тези основни цветове, мазилката се предлага и в нюанси по каталог Visionnaire.

 

Разгледайте продуктовата гама на Novacolor за да намерите още много предложения за венециански мазилки и покрития! Доверете се на качеството! Посетете магазина на Novacolor за да изберете най-подходящите и изгодни вътрешни мазилки за Вашите стени!

 

 

 

 

Защо избираме вътрешни мазилки?
Вътрешни мазилки на Novacolor
Перлени вътрешни мазилки
Варови вътрешни мазилки тип травертино
Венециански вътрешни мазилки