Мазилка за коридор

1
586
Добави коментар
Bilyarski
Bilyarski

Коридорът или антрето често са първото нещо в много апартаменти и къщи, което посреща гостите. Именно там се създава първоначалното усещане за целия апартамент. Затова трябва да се погрижим коридорите ни да отговарят на стила на апартамента, като едновременно с това имат собствено излъчване и визия. Ние от Novacolor Ви представяме мазилките за коридор – едно от най-предпочитаните решения за декориране на стени.

Преимущества на боядистването на стените с мазилка за коридор

Боядистването не е просто процес на освежаване. Всяко полагане на мазилки за коридор, бои или латекс е наслагване на нов слой върху стената. Макар за много хора основната функция на мазилките за коридор да е декоративна, тя предлага много повече от това. Полагането на мазилки за коридор Ви позволява по-лесно почистване, като едновременно с това предпазва стената от атмосферни условия, влага и други неблагоприятни влияния. Освен това, дишащите мазилки за коридор предпазват помещенията от развитие на различни микроорганизми, като мухъл, плесен и други.

Защо да изберем мазилки за коридор?

Декоративните мазилки за коридор предлагат много повече възможности за създаване на различни стилове, от колкото обикновените бои и латекси. Те позволяват успешното съчетаване на различни стилове, като междувременно се предлагат в най-подходящия за Вас цвят и нюанс. Освен това, декоративните мазилки за коридор лесно позволяват постигане на различни ефекти и усещания, като просто се смени техниката на нанасяне. Постигането на разнообразни ефекти може да бъде извършено както от професионалист, така и от всеки желаещ да промени визията на дома си.

Избор на мазилки за коридор

На пазара се предлагат все повече и повече материали за декориране, както за интериора, така и за екстериора. Именно затова трябва да внимавате и да избирате най-добрите и качествени мазилки за коридор. Те ще Ви гарантират отлични резултати година след година, като несъмнено ще надминат инвестицията Ви във времето. При нас в Novacolor можете да намерите висококачествени мазилки за коридор, изработени от най-добрите материали, които Ви гарантират перфектни резултати и постигане на желания от Вас ефект!

Видове мазилки за коридор         Tравертино мазилка за коридор

Травертино мазилката е едната от мазилките за коридор, които можете да намерите при нас. С нея можете ефективно и достъпно да получите луксозното усещане на камъка травертино в дома си. Той е познат още от времето на Римската империя и до днес може да се видят различни забележителности в Италия, които са построени с този материал. Самият камък травертино притежава голяма част от свойствата на варовика и мрамора, които го правят неподатлив на различни атмосферни условия. Именно затова той е бил един от водещите избори при изграждането на различни сгради и съоръжения. В 21 век ние имаме възможността да пресъздадем усещането на камъка травертин с помощта на мазилки за коридор. Тя не само прилича на камъка, но и притежава редица предимства, като гъвкавост, устойчивост на различни фактори, както и благоприятно влияние върху околната среда.

Травертино мазилката за коридор, която можете да намерите в продуктовата гама на Novacolor, може да бъде изработена в цветовете, които най-добре отговарят на Вашите изисквания и допълват дизайна и усещането на дома Ви. Оцветяването на самата мазилка за коридор може да се извърши директно на стената или чрез предварителна обработка с патина или вакса.

В продуктовата гама на Novacolor можете да намерите различни видове травертино мазилка за коридор и да изберете тази, която най-добре отговаря на всички Ваши изисквания. С различните мазилки за коридор можете да получите различни ефекти, като матов завършек, усещане за цимент, мрамор, камък травертин и много други. Разгледайте предложенията на Novacolor и се доверете на качеството!

        Перлена мазилка за коридор

Мазилките за коридор с перлен ефект продължават да набират популярност и да намират мястото си във все повече и повече домове. Този тип мазилки за коридор създават гладка и блестяща повърхност, като едновременно с това се създава лек, бляскав, перлен ефект, благодарение на различните частици. Перлените мазилки за коридор позволяват на всеки, независимо дали е професионалист или ентусиаст, решил да експериментира, да постигне перфектни резултати и интересни ефекти. В продуктовата гама на Novacolor можете да намерите различни видове перлена мазилка за коридор, които оставят различни ефекти и създават разнообразно усещане за текстури.

SWAHILI е една от перлените мазилки за коридор, с които можете да постигнете фин и елегантен завършек. При нея, ефектът на пясък се постига с помощта на пясъчни частици, които отразяват светлината. По този начин мазилката за коридор създава различни отблясъци и допълнителни ефекти.

DUNE е декоративна мазилка за коридор, която постига перления ефект с помощта на частици с метален ефект. Подобно на пясъчните, те отразяват светлината в различни цветове и нюанси. С помощта на тази декоративна мазилка за коридор може да постигнете мек и елегантен кадифен завършек в желаните от Вас цветове!

Декоративната мазилка за коридор ANIMAMUNDI позволява постигане на кадифен, перлен ефект както за интериор, така и за екстериор. С нея можете да получите по-различни и иновативни завършеци, сред които попада и „бетонния ефект“. Този тип декоративна мазилка за коридор предоставя нов подход към понятията “промит цимент” и „груб бетон“. Тя успешно комбинира плътно покритие, като едновременно с това се получава лек перлен и матов ефект на стените.

В продуктовата гама на Novacolor можете да намерите още много и различни видове перлени мазилки за коридор! Посетете нашия магазин за да изберете най-подходящата перлена мазилка за коридор за Вас!

        Венецианска мазилка за коридор

Венецианската мазилка за коридор е позната от векове и се е доказала като една от най-добрите и издръжливи мазилки. Използвана още в Античността, венецианската мазилка за коридор се е произвеждала от мраморен прах, който след поставяне създава дълбочина и каменен ефект на стените. Този тип мазилка за коридор е изключително походяща за постигане на по-лъскав и огледален ефект. Заради множеството си качества, издръжливост и отлична визия венецианската мазилка за коридор често се възприема като символ на стил и изтънченост. Но освен зашеметяващи резултати, тя предлага и много други преимущества.

Качествената венецианска мазилка за коридор се произвежда от изцяло естесвени и натурални съставки, което гарантира нейната издръжливост и краен резултат. Освен това, липсата на химикали в самата мазилка за коридор предоставя по-благоприятен ефект за околната среда, както и за въздуха в самото помещение. Венецианската мазилка за коридори е изключително дишаща и предпазва помещенията от задържане на влага, както и от развиване на различни микроорганизми. Освен това този тип мазилки за коридори позволяват изключително лесна поддръжка и почистване.

В продуктовата гама на Novacolor можете да намерите различни видовеи цветове венециански мазилки за коридори. Посетете ни за да изберете най-подходящата за Вас!

Алтернатива на мазилките за коридор

Понякога декоративните мазилки за коридор могат да бъдат малко по-скъпи от бюджета, с който разполагате за ремонт. Но не се отказвайте! Ние Ви предлагаме ефективна алтернатива на мазилките за коридор в лицето на различни декоративни бои и латекси. Те могат да Ви помогнат в освежаването на дома Ви, както и ефективно да постигнете различни ефекти и усещания на достъпни цени. При нас от CAP ARREGHINI можете да намерите различни видове бои и латекси, които се предлагат в цветовете, които Вие желаете. Декоративните бои и латекси са идеални за частично или цялостно освежаване на Вашия дом!

С помощта на различни допълващи продукти можете да постигнете различни усещания и ефекти, които успешно да приличат на мазилки за коридор. С тях можете ефективно да постигнете матов или гланцов завършек, както и различни перлени отблясъци.

Качество и стил в Novacolor с мазилка за коридор

При нас можете да намерите висококачествени, както мазилки за коридор, така и декоративни бои. Посетете нашия магазин, за да можете да получите допълнителна информация, както и да разгледате нашите предложения. Доверете се на нас при избора на най-добрите бои и мазилки за коридори, които ще Ви гарантират перфектни резултати година след година!

Преимущества на боядистването на стените с мазилка за коридор
Защо да изберем мазилки за коридор?
Избор на мазилки за коридор
Видове мазилки за коридор
Алтернатива на мазилките за коридор
Качество и стил в Novacolor с мазилка за коридор