TИР с гъби се обърна преди тунела "Витиня" :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,...

TИР с гъби се обърна преди тунела "Витиня" :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,...

Снимка: Лили и Иван Атанасови

Към 7.30 часа полски ТИР е аварирал в скоростната лента на магистралата в посока Варна, в района на 16-я километър, на територията на ОДМВР-София, община Елин Пелин и се е наклонил върху разделителната мантинела. Няма пострадали. Товарът се е разпилял в скоростната и в основната лента. Движението временно се осъществява в аварийната лента. Предстои почистване на платната и отстраняване на камиона.

Малко по-късно, към 7.50 часа, на около 100-200 м след мястото на инцидента с тира, пътнически автобус се е ударил в лека кола. При инцидента няма пострадали, пътниците са били претоварени на друг автобус.

За инцидента сигнализират зрители на БНТ -  Лили и Иван Атанасови. Те изпратиха снимки от мястото на инцидента - магистрала "Хемус", след бензиностанция "Петрол", преди тунела "Витиня".

"Затворени са по една лента и в двете посоки. Има мъгла, вали сняг".


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност