Mesoestetic спечели награда на списание Оbjetivo bienestar за лаборатория с най-иновативно проучване

1
280
Добави коментар
eventA
eventA

Интернационалната фармацевтична компания отбелязва 30 години в авангарда на технологиите и намирането на специализирани решения в естетичната медицина и професионалната козметика

Барселона, петък, 8 ноември 2017 – Mesoestetic Pharma Group получи награда за Лаборатория с най-иновативни проучвания на гала вечерта на списание Оbjetivo bienestar.

Наградата на Mesoestetic се присъди за една от най-важните дейности на компанията от самото й създаване: проучвания и иновации. С повече от тридесет години опит и инвестиции в повече от 40% печалби в R + D + I, Mesoestetic се превърна в компания, предпочитана от доктори и професионалисти в сферата на естетиката и красотата на световно ниво.

Доказателство за тези проучвания и иновации е Genesis – последното медицинско козметично устройство, изобретено от компанията, и единственото такова, предлагащо SmartDrivity™ технология – синтез от четири смарт технологии – комбинирана с фармакологичен ефект. Тя стимулира и подобрява здравето на кожата отвътре, предлагайки ефективни, безболезнени и дълготрайни резултати, видими на пръв поглед.

Домакин на събитието, което се проведе в Мадрид, беше журналистката и писателка Марта Робълс. На гала-вечерта присъстваха десетки компании в областта на красотата, здравеопазването и благоустройството.

Mesoestetic Pharma Group е международно призната фармацевтична лаборатория в областта на дерматосметиката и естетичната медицина. Със седалище във Виладеканс (Барселона) компанията разработва, произвежда и предлага ефективни лечения, одобрени с научни изследвания. Нейните производствени и регулаторни процеси се придържат стриктно към стандартите на фармацевтичната индустрия. Благодарение на ефективността на продуктите и на тридесетгодишния опит на лабораторията лекари, козметични специалисти и крайни потребители в цял свят, включително световноизвестни личности, се доверяват на Mesoestetic.

Свързани