Здравна застраховка при болничен престой: Какви мотиви имаме да я сключим

1
158
Добави коментар
clashbade
clashbade

Не можем да предвидим неблагоприятните събития, но можем да се подготвим максимално добре, за да си осигурим спокойствие и подкрепа

Разумното планиране изисква далновидност и предвидливост. Независимо, че никой от нас не живее с идеята, че ще го застигнат неблагоприятни събития, понякога те просто се случват и носят своите последствия. Ако сме подготвени да ги посрещнем, ние си гарантираме спокойствие и подкрепа в трудните моменти – а от това по-важно няма!

Какво можем да постигнем с пакетна здравна застраховка при болничен престой и защо да я сключим?

При необходимост от престой в болнично заведение, ние си осигуряваме фиксирана сума, която е безспорна помощ, ако възникне заболяване, злополука, както и при всяка друга хирургическа интервенция или раждане.

Crediport.bg предоставя възможност за пакет Комфорт и пакет Престиж. И при двата варианта предимствата са валидност на територията на целия свят, комплексна защита, опция за сключване на полицата онлайн – по всяко време и на всяко място. Договорите се изпращат по електронната поща, без куриери и документи на хартия.

Удобството е, че не е необходимо да посещавате офис, за да сключите застраховката. Трябва само да попълните формата и в зависимост от посочената информация ще получите насоки за предоставяне на допълнителни данни. Всеки на възраст от 0 до 64 години може да се застрахова, а семейната застраховка включва и деца или новородени.

Имате свобода при вземането на решение каква да бъде премията – тя е в зависимост от избрания пакет, възрастта на застрахованото лице и схемата на плащане.

Лесно е да управлявате и вноските: те могат да бъдат еднократни или на няколко месеца, съобразно индивидуалните ви предпочитания.

Срокът, за който се сключва обичайно здравната застраховка, е една година, но тя може да бъде подновена и автоматично за всеки следващ период.

Предимствата да изберете здравна застраховка за болничен престой от Кредипорт:

Фиксирана дневна сума на обезщетение – при заболяване 35 лева/евро на ден, злополука – 70 лева/евро на ден, раждане – 35 лева/евро на ден, не по-малко от 210 лева/евро за целия период;
При фрактури на кости – изплащане на суми от 250, 500 или 750 лева/евро в зависимост от тежестта на травмата;
Максимално бърза и опростена процедура по сключването на полицата, размяна на документи от дистанция и електронно подписване;
Безплатно издаване на удостоверение за квалифициран електронен подпис;
Покритие, валидно за целия свят;
Безпроблемно изплащане на застраховката при нужда.

Посещавайки платформата на Crediport.bg, ще се уверите, че предоставените застраховки са не само гаранция за финансова сигурност, но и обещание за улеснен процес, оферти от топ компании и възможности за сравнения, богат избор от предложения.

https://www.zagrada.bg/zdravna-zastrahovka-pri-bolnichen-prestoj-kakvi-motivi-imame-da-ya-sklyuchim/https://www.zagrada.bg/wp-content/uploads/2021/08/zdravna-zastrahovka-1024×653.jpghttps://www.zagrada.bg/wp-content/uploads/2021/08/zdravna-zastrahovka-150×150.jpg2021-08-31T15:06:46+03:00zagradaОбществоНе можем да предвидим неблагоприятните събития, но можем да се подготвим максимално добре, за да си осигурим спокойствие и подкрепа

Разумното планиране изисква далновидност и предвидливост. Независимо, че никой от нас не живее с идеята, че ще го застигнат неблагоприятни събития, понякога те просто се случват и носят своите последствия….zagrada
[email protected]