ФИЛЪРИ ЗА УСТНИ

1
326
Добави коментар
Bilyarski
Bilyarski

Филъри за устни от Аестетика Клиник

Защо филъри за устни?

През последните години много дами прибягват до поставянето на филъри с цел подобряване обема и формата на своите устни. Истината е, че с времето устните ни започват да изтъняват, техният контур се нарушава, а в ъгълчетата им се появяват все по-забележими бръчици. Филърите могат да неутрализират въздействието на подобни процеси и да върнат красотата и свежестта на тази част от лицето.

 

Какво представляват хиалуроновите филъри за устни?

Те са най-популярните филъри за устни, защото съдържат хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е естественият овлажнител на кожата, който се грижи за нейния обем и хидратация. Именно поради тази причина инжектирането й чрез филърите за устни не носи почти никакви странични ефекти за клиента. Единствено на мястото на инжектирането могат да се получат малки зачервявания или подкожни подутини, които обикновено изчезват до няколко дни.

 

Какви резултати носят филърите за устни?

Филърите за устни носят видими резултати, чиято трайност в повечето случаи варира от половин до една година. Главните ефекти от инжектирането на филърите се свеждат до изглаждане на бръчките, запълване на фините линии около устата и възстановяване или увеличаване обема на устните. В допълнение, филърите за устни подпомагат оформянето на брадичката и контура на лицето, както и подобряването на общия хидробаланс на кожата.

Филъри за устни – поставяне

Някои съвети относно филърите за устни

Ако сте решили да си поставяте филъри за устни, можем да ви дадем следните съвети за гарантиране качеството и ефективността на процедурата:

 

само в лекарски кабинети – поставянето на филъри за устни трябва да се извършва само и единствено от лекар – специалист в тази област. В никакъв случай не поверявайте външния си вид в ръцете на случайни хора.
не залагайте единствено на цената – ако ви бъде предложена процедура на доста по-ниска цена от пазарната, замислете се дали тя наистина си струва. Лично ние ви съветваме да не правите компромиси с качеството, защото това може да доведе до крайно негативни резултати впоследствие.
информирайте се за продукта – добре е да имате повече информация за филърите за устни, които предстои да ви инжектират. Попитайте например дали са закупени директно от производителя или негов официален представител. Ако сте се доверили на надеждни специалисти, те със сигурност ще отговорят на всичките ви въпроси относно филърите за устни.
запазване на добрия ефект – след извършване на процедурата е препоръчително да използвате ежедневно слънцезащитен крем. Той ще спомогне за запазване на отличните резултати и протекция на кожата от различни пигментации.

 

Филъри за устни от Аестетика клиник

В Аестетика клиник ще откриете филъри за устни от най-добро качество, както и висококвалифицирани специалисти, които ще допринесат за красотата и перфектния ви външен вид. При нас поставянето на филъри за устни е процес, съпроводен от предварителна консултация и обстоен преглед. Така се определят максимално точно индивидуалните нужди и желания на всеки един клиент. В допълнение, до 10 дни след извършване на процедурата осъществяваме втори (контролен) преглед на клиента, за да бъде той спокоен, че всичко върви по план.

Защо филъри за устни?
Какво представляват хиалуроновите филъри за устни?
Какви резултати носят филърите за устни?
Някои съвети относно филърите за устни
Филъри за устни от Аестетика клиник