ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

2
Добави коментар

Голям процент от проблемите с кожата на лицето – включително пъпките и разширените пори – са последица от не почиствана или неправилно почиствана кожа. Това прави козметичната процедура “Почистване на лице” препоръчителна за всяка жена и всеки мъж, за всеки тип кожа и всяка възраст.

 Почистване на лице

Тайната на здравата и красива кожа на лицето се състои в правилното му почистване. Почистването на кожата на лицето, помага за премахването на стари клетки, мръсотия, прах, остатъци от грим и бактерии, отпушва порите и позволява на кожата да диша свободно. Честотата и интензивността на почистването влияят върху текстурата, еластичността и здравето на кожата.

Процедурата “Почистване на лице” се прилага при наличие на черни точки (комедони), бели зрънца (милиуми) и широки пори.

Процедурата включва:

Диагностика и определяне на типа кожа. Хигиенно почистване на кожата. Вапозон. Екстракция на комедони. Лечебно-пластичен масаж на Жаке-Поспелов Д`арсонвал. Терапия с маска според типа кожа. Нанасяне на финален крем според типа кожа.

Процедурата е безболезнена, приятна и без нежелани ефекти! Ефекта е чиста, здрава и сияеща кожа, с равномерен тен и без комедони!