Трите най-късметлийски китайски зодии през 2018г- годината на кучето

10
414
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

Подготвихме тази публикация, за да ви запознаем с трите зодии, които ще имат най-много късмет през 2018г- годината на кучето

фън шуй сувенир за благополучие през 2018- годината на кучето- charmyrose.com

Фън Шуй сувенири за годината на кучето 2018 можете да намерите тук: фън Шуй подаръци за годината на кучето 

Зодия Заек

Според предсказанията, ще имате много късмет през 2018г. Ще имате стабилни приходи през тази година и най-вероятно ще сте доста доволни от финансовото си състояние. Възможно е да си купите нова кола или къща.Ще имате късмет ако участвате в проекти, в които си сътрудничите с други хора. Ако сте мъж с тази зодия е вероятно да срещнете своята сродна душа и да имате прекрасна връзка.

Сувенир зза привличане на любов през 2018- годината на земното куче- charmyrose.com Зодия Тигър

Ако сте от тази зодия, то вие ще имате късмет в почти всичко през 2018г. Ще се радвате на финансова стабилност. Възможно е да срещнете предизвикателства в работата, но те могат да бъдат преодолени с достатъчно усилия. Мъжете с тази зодия може да очакват прекрасни любовни връзки, а жените- повече приятелства.

Фън шуй комплект кучета за късмет през 2018 годината на жълтото земно куче -charmyrose.com Зодия Прасе

Зодия прасе ще имат много късмет през 2018г. Понякога може да страдат от прекалено много стрес, причинен от работата , но те ще преодолеят тези трудности с помощта на своя характер и оптимизъм. Ще имат много работа през цялата година, от която ще могат да изкарат много пари. Късмета им в любовта също е добър, те ще се разбират със своите партьори.

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

 

 

 

Трите най-късметлийски китайски зодии през 2018г- годината на кучето

5 (100%) 12 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!