Lenovo Legion Y520 I5-7300HQ 15.6 FullHD GTX-1050TI4GB лаптоп артикул 80WK00UCBM

28
283
Добави коментар
barboleta.atelie
barboleta.atelie

Геймърски лаптоп с всички най-нови технологии!

Lenovo Legion Y520 sports е оборудван със седмо(7) поколение Intel® Core i5 процесор. Разполагате с 12% повече производителност, сравнено с предишното шесто поколение и 19% във Web приложенията, така че не ви остава нищо друго, освен да се наслаждавате на игрите.

Следващо поколение графична карта

Lenovo Y520 idwa sys NVIDIA GTX 1050GTi видеокарта, което ви позволява да играете гладко и без накъсване на fullHD с високи детайли и FPS.

Играй с висок FPs и на висока резолюция.

Супер бърз SSD и твърд диск

Lenovo Legion Y520 може да бъде оборудван с до 512GB PCIe SSD диск с екстремна скорост, или с до 2TB HDD твърд диск, за да съхраните всички ваши любими игри. Конкретният модел е оборудван с диск/или SSD което можете да видите в характеристиките

Harman Audio със Dolby Premium озвучаване

Със или без геймърски слушалки, Legion Y520 ви предлага перфектен звук благодарение на 2x 2W Harman тонколони с поддръжка на Dolby Audio Premium.

Premium-quality обуславя пълното потапяне в игрите..

Настройвай и записвай с Lenovo Nerve Sense

Лесно настройване и запаметяване на настройките на звук, активни клавиши, охлаждане, и мрежови приоритети – така че да можете да се фокусирате върху игрите.

(Опция) клавиатура с червена подсветка

Lenovo Y520 предлага опционално(проверете в характеристиките на конкретния модел)клавиатура с червена подсветка,, перфектна за нощни гейминг сесии.

Easily customize settings with Lenovo Nerve Sense.

Портативен дизайн

С дебелина от 25.8 mm и само 2.5 kg тегло, обвит в здрав и устойчив корпус, този геймърски лаптоп ще ви съпътства навсякъде. Просто го поставете в чантата си и той ще ви придружава навсякъде.

Термо-инженеринг

Lenovo Y520 с създаден да се пребори с топлината чрез с инженерно проектирани вентилатори и охладители. Поставена в близост до видеокартата и процесора, системата ефективно изхвърля генерираната топлина от лаптопа. Освен това можете д а използвате и външен охладител посредством Lenovo Nerve Sense за продължителните геймнг ссесии, които предполагат повишено натоварване.