Обзавеждане за кухня от hansgrohe

1
293
Добави коментар
markcomm
markcomm

Кухнята е сърцето на дома. За да се чувствате уютно по време на готвене, тя трябва да бъде едновременно функционална и удобна. Това лесно може да се постигне с продуктите на hansgrohe – кухненски смесители, мивки и комбинирани мивки.

Комбинирайте ергономичен кухненски смесител hansgrohe с мивка hansgrohe и ще получите елегантен център на кухнята. Ако желаете модерна функционалност – изберете иновативните комбинирани мивки и смесители hansgrohe, които са с минималистечен дизайн.

Продуктите за кухня на hansgrohe са изработени от висококачествени и издръжливи материали, което е гаранция за безпроблемна и дълготрайна употреба.

Смесители за кухня hansgrohe

Мечтаете ли да притежавате кухненски смесител с елегантен дизайн, с издърпващ се ръчен спрей (кухненски душ)? Бихте ли искали да използвате бутона Select, за да контролирате водата и по този начин да улесните работата си в кухнята? Предпочитате ли класическия облик? А стенен?

Каквото и да търсите hansgrohe може да ви го предложи в широк спектър от кухненски продукти. В Хансгрое разполагаме с технологично усъвършенствани кухненски смесители, които ще ви харесат със своите големи размери, разнообразие от височини на улея  (чучура) и изключителна лекота на използване. Наслаждавайте се на по-широк работен радиус на мивката, използвайте вода по-селективно, според моментната нужда.

Комбинирани мивки hansgrohe

Насладете се на своята кухня с помощта на двама кухненски асистенти: нашите комбинирани мивки се състоят от перфектно съчетани кухненски смесител и мивка.

Хансгрое  предлага голямо разнообразие от инсталационни и комбинирани опции, така че със сигурност ще можете да изберете вашата комбинация, според вашите изисквания и предпочитания.

Мивки hansgrohe

Независимо дали вашата кухня е предназначена за един човек или пък е семейна кухня: изберете hansgrohe мивка. Мивките на  hansgrohe  са единични или двойни.  Минималистичният им дизайн със семпла, правоъгълна основна форма, се интегрира безпроблемно в модерни, функционални кухни. Отличителният, широк L-образен ръб идеално подчертава висококачествения кухненски смесител и предлага стабилност.  А мивката за вграждане hansgrohe, която е направена от ръчно заварена неръждаема едномилиметрова стомана, може да стане „черешката на тортата“ във вашата кухня.