диоптрични стъкла

1
371
Добави коментар
nqkoi
nqkoi

диоптрични стъкла

Вече сте направили своя очен преглед и имате предписана рецепта за очила. Време е да изберете подходящите стъкла. Ако за първи път поръчвате очила, с изненада ще откриете, че стъклата са различни видове според зрителните потребности и според материала, от който са изработени. Стъклата могат да се поръчат и с различни екстри: покрития, оцветяване, поляризация, UV защита  и много други. Нашите консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия избор сред многообразието от диоптрични стъкла, които предлагаме.

Изборът на подходящи стъкла зависи от Вашите специфични зрителни нужди.

 

 

Покрития на стъклата

Антирефлексно – високотехнологично покритие, което намалява до минимум отраженията на светлината от повърхността на стъклата. Хидрофобно – улеснява почистването и не позволява на водните капки и влагата да се задържат на повърхността на стъклата. Липофобно – предпазва от замърсявания с мазнини и улеснява почистването на стъклата. Антистатично – предпазва диоптричните стъкла от полепване на прах. Така те остават чисти по-дълго време.

Оцветени стъкла

Фотосоларни – тези стъкла са прозрачни, когато се намирате в закрито помещение и потъмняват, когато излизате навън. С най-новите разработки на фотосоларната технология стъклата от този вид потъмняват изключително бързо на дневна светлина, осигурявайки комфорт и пълна UV защита. Постоянно оцветени – изработени в цвят по Ваш избор. Подходящи за монтиране както на диоптрична рамка, така и на слънчеви очила. Поляризиращи – имат специален филтър, премахващ отблясъците на отразената светлина от различни повърхности.

 

Прочетете повече