Вижте как изглежда днес бившата жена на Люси Иларионов и с кого е!

1
1248
Добави коментар
slavchev
slavchev

Легендата на българския автомобилен спорт Димитър Илиев се е сдобил тихомълком с нова жена и с още един член на семейството.

Един от тримата родни състезатели, печелили „Рали България“, е станал баща на второ момиченце в началото на август. Любопитното обаче е, че неговата майка не е съпругата на Илиев – Венера, а… бившата жена на топрежисьора на клипове Люси Иларионов, научи ексклузивно ПИК. На семейството на Българския Шумахер му се носеше славата на едно от най-здравите в спортните среди. Пилотът и красивата Венера, която по онова време бе водеща на предаването „Моторшоу“, минаха под венчилото на 23 февруари 2008 г., а сватбата им в „Шератон“ събра над 300 отбрани гости.

Пред кума си Пламен Кралев – друга легенда в автомобилния спорт, младоженците се врякоха във вечна вярност, но оказа се, че обетът им е изтраял до миналата година.

Тогава в живота на Димитър Илиев се появила бившата манекенка Преслава Нинкова. За известен период от време вместо собствената си фамилия, брюнетката носеше тази на своя съпруг – Иларионова. Люси свърза живота си с Преслава през септември 2006 г. на пищна сватба, която дори бе излъчвана по ведомствения тв канал на „Пайнер“. Режисьорът и бивш вокал на момчешката банда „Ъп Даун“ даваше мило и драго със съпругата му да си имат потомство, но се оказва, че тя не е на същата вълна и семейството бързо се разпада.

Докато обаче бяха женени, с помощта на Люси Преслава направи кариера като модел, дори гастролира с еротична фотосесия на страниците на „Плейбой“. Но след развода им бившата госпожа Иларионова бе забравена, а по едно време отговаряше за рекламациите в един от софийските магазини на „Джъмбо“.

През февруари самият Илиев в свое интервю разкрива между редовете, че бракът му е дал фира.

„С Венера се разведохме съвсем наскоро. Има такива моменти в живота на човек. Когато виждаш, че нещата не вървят, е по-добре всеки да продължи по своя път. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край“, изплюва камъчето пилотът.

В началото на август, шeст месеца след признанието, че се е развел с жена си, Митко се е сдобил с втората си дъщеря. Излиза, че в момента на откровението на Илиев за краха на семейния му живот с Венера, Преслава вече е била бременна. Според запознати бившата съпруга на легендата го е напуснала веднага, щом е разбрала, че мъжът й чака дете от друга.

Свързани