Годишен хороскоп за 2018 година :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
365
Добави коментар
mirovasilevcom
mirovasilevcom

Ето какво ви очаква през 2018 – Годината на Жълтото земно куче:

Овен

Ще работите много, но успехът ще ви съпътства

През идващата година изненадите за Овните ще бъдат в няколко области: по отношение на личния ви късмет, който ще дойде, когато най-малко очаквате или по странен за вас начин; чрез различни събития в любовния ви живот, които ще бъдат с цел да изградят нещо ново в живота и в личността ви; в семейството, където много събития и отношения ще преживят неочаквано развитие. На представителите на тази зодия ще им се наложи много да работят, но трябва да се каже, че ако не жалят себе си и силите си, ако не се отвличат, то ще имат добри успехи и съответното възнаграждение. Според влиянието на звездите Овенът не е длъжен във връзка с някакви промени да се разстройва и да губи енергия за хора, които не го разбират или не одобряват действията му. Това ще бъде една благоприятна година за покупка, ремонт или строеж на къща на село, за завръщане към природосъобразния начин на живот. Годината ще бъде особено благосклонна във финансово отношение към жените до 35-годишна възраст. За тях ще възникнат различни нови възможности: по-добре платена работа, развитие на печеливш бизнес, фермерство и др. През тази година може да решите да положите основите на една голяма инвестиция, която ще ви ангажира няколко години напред. Разбира се, годината няма да върви само нагоре, а ще има своите плюсове и минуси. Плюсовете ще са в това, че ще намерите сериозни и надеждни партньори, с които ще работите дълго време, а най-общо минусите ще са в това, че непрекъснато ще бъдете трън в очите на някого и най-вече на проверяващи и контролни органи. Що се касае до вашия личен живот, то нещата не стоят така оптимистично. Ще се започне с това, че по-често от всяка от последните години ще изяснявате отношенията си с любим човек. Ако отдавна сте женени, то не е изключено да поемете по отделен път. Тези Овни, които все още са сами, ще имат късмета да срещнат сродна душа. Това обаче няма да стане в дискотеки или на шумни купони, а по ирония на съдбата на място, на което най-малко сте очаквали. В началото обаче тези отношения ще са не на базата на силни чувства и привличане, а на взаимна изгода. Любовта може да дойде после. По отношение на здравето не се очертава нещо сериозно, освен в определени периоди изостряне на някои хронични заболявания.

Телец

Годината ще е вълнуваща и пълна с изненади

Що се отнася до влиянието на Годината на жълтото земно куче върху Телците, то идните 12 месеца ще бъдат много успешни за вас, а за някои – и доста вълнуващи. Вие сте хора, които се отличавате със завидната способност да работите дълго и упорито, за да постигнете нещо трайно. През тази година вашето постоянство най-накрая ще бъде възнаградено – качества и способности, които сте развивали през изминалите години, ще започнат да ви носят дивиденти и конкретни резултати, благодарение на които ще повишите качеството на живота си. Продължавайте да се усъвършенствате, бъдете все по-добри в онова, което правите, доказвайте, че сте способни да се справяте, дори когато срещате препятствия – с тази нагласа ще постигате успехи. Има голяма вероятност нещо, което много искате, да се осъществи – какво е то, зависи от индивидуалната мисия, която всеки човек има, но при всички случаи ще бъде нещо важно. При някои ще бъде раждане на дете, при други – творческа изява, при трети – професионален успех: зависи от това какви са стремежите ви и какво искате да оставите след себе си. Успоредно с това обаче е възможно някои от вас да усетят порив да сменят изцяло курса в дадена житейска област, да намерят ново призвание или нова сцена за изява. При родените през април тази тенденция ще бъде най-силна – те все повече ще усещат необходимостта от промяна. При някои от вас промяната може да дойде напълно изненадващо и да ви свари неподготвени. В този случай ще трябва да преодолеете неувереността и макар да не сте сигурни какво ви очаква в бъдеще, ще трябва да се доверите на съдбата и да гледате напред. За родените през май промените ще се случат по-нататък, през следващите години, но не е изключено още сега у вас да се появи усещането, че нещо важно предстои. През 2018 г. се опитвайте да не се вкопчвате във вещи или в хора, които си отиват от вас. Преодолейте страховете си, че бихте страдали заради загубата, а си помислете, че така ще освободите място за нещо по-ценно или за някой по-значим човек.

Близнаци

Оставете се на течението, не влизайте в конфликти

Вашият въздушен знак през новата година може да очаква големи промени. Затова препоръките на звездите към вас са не да се опитвате да плувате срещу течението, а да се оставите на вълните, не е изключено и да се окажете на гребена на някоя. Подобна тактика ще ви помогне да достигнете до успех и пари в своите начинания, без да полагате кой знае какви усилия. Не се страхувайте, че следвайки течението, може да се озовете твърде далеко от първоначалните си замисли или да отблъснете обкръжаващите ви хора. Дребните несъгласия с тях приемете просто като мъгли на хоризонта, които скоро ще се разсеят и отново ще изгрее слънце. Колкото по-незаинтересовано се отнасяте към конфликтите на работното място или семейните кавги, толкова по-скоро те ще се забравят. В противен случай рискувате да загубите много нерви и сили, за да докажете своята правота. За да сте в синхрон с астрологичните влияния през 2018 г., опитайте се да обърнете внимание на материалната страна на живота. Би било добре да създадете организация за изпълнение на служебните си задачи, да подредите приоритетите си, да плащате сметките и задълженията си навреме, да харчите и да влагате пари разумно, да търсите финансиране, ако искате да осъществите някаква идея. Ключовите думи за 2018-а са „реализъм“ и „практичност“. Така че, ако някаква ситуация не ви харесва, колкото по-обективно я преценявате и търсите решение за нея, толкова по-добре. При всички случаи обаче решенията ще зависят от вашите финансови възможности, които в много случаи нямат да бъдат особено големи. При това положение може да попаднете в периоди на униние и да убиете стремежа си към нови висоти, но помнете, че не бива да зацикляте на една позиция дълго време. Попътният вятър отново ще духне в платната ви и ще ви даде втора възможност да изявите таланта си и да осъществите замисленото. През 2018 г. отношенията с любимия при мнозина ще преминат в качествено нов етап. За мнозина от необвързаните от знака се очертава брак или начало на съвместно съжителство. По отношение на здравето ви не се очакват някакви глобални сътресения, но това не значи, че трябва да го пренебрегнете.

Рак

Чудесна година, духовното ще е водещо

Хората, родени в този емоционален зодиакален знак, ръководен от Луната, могат да очакват година, изпълнена с прекрасни преживявания. Хороскопът за 2018 г. предвижда, че представителите на зодия Рак ще постигнат велики неща по отношение на кариерата, също и в личния си живот. Обаче това, което е по-важно, ще сбъднете мечтите си и ще изпълните повече от едно от очакванията си. Може да срещнете и трудности, но наградата, която ви чака в края, си заслужава. Ще имате чудесната възможност да се освободите от неща, които вече не ви вършат работа, но сте били привързани към тях или просто сте се страхували да ги оставите. Може също да излекувате стари рани, да простите на човек, който ви е наранил, да се изчистите от гняв и обида. Някои от вас ще усетят желание да се занимават с духовни практики или да потърсят алтернативно лечение. Всъщност връзката с духовното ще бъде много силна, ще ви дари с изострена интуиция и ще ви помага да се справяте с някои предизвикателства. А тези предизвикателства през 2018-а ще бъдат най-вече в сферата на взаимоотношенията. Може да става въпрос за някои трудности в контактите ви с партньора/партньорката, с родител или дете, дори с началник – при всекиго проблемът може да е с различен човек, но при всички случаи ще трябва да му обърнете внимание и да положите усилия, за да го разрешите. Ето защо „компромис“ ще бъде ключова дума за вас през тази година, но имайте предвид, че това не значи компромис на всяка цена. Ще търсите златната среда между собствените си желания и това, което другият човек изисква от вас. И ще трябва да намирате взаимноизгодно решение – ще бъде трудно, но не и невъзможно. Пазете се от вирусни инфекции особено през летния период. Някои могат да станат жертви на травми и трябва да са предпазливи.

Лъв

Рискувайте смело, всичко ще върви гладко

През годината работата за вас ще бъде всичко. Около вас ще е тази благоприятна стихия, в която ще се чувствате като бог и ще се доберете до потресаващи резултати. През цялата Година на Жълтото земно куче ще бъдете необикновено активни, последователни и напористи. Ще хвърляте цялата си енергия в нещо ново, което ви е увлякло. За такава действеност сте си мечтали от дълго време. Някои ще започнат реализацията на изцяло нов проект, който съвсем скоро ще стане реалност със съответните парични изражения. Разбира се, ще трябва да се отчете и вашата склонност към рискове, но този път те ще дават неочаквано добър резултат и всичко ще минава абсолютно гладко. Трябва обаче да сте готови за това, че хората около вас могат да се окажат слабото звено, и затова подгответе няколко резервни варианта, за да не се хвърляте в необмислени действия презглава, само и само да постигнете целите си. Ясно е, че и доходите ви ще растат пропорционално на вашите успехи. Толкова силно ще бъдете заети с работа, че личният живот ще ви занимава най-малко от всичко. Това се отнася не само до любимия човек, но и до близките и роднините. А и няма да има нужда да се отвличате от работата си, защото те няма и да ви създават кой знае какви проблеми, освен дребни разногласия, които успешно могат да се решат и без вашето участие. Както кариерата, така и здравето ви ще бъдат повод за гордост. Практически никакви заболявания или недостиг на енергия няма да имате през цялата година. Като цяло през 2018 г. Лъвовете няма да имат други грижи, освен да се грижат за собственото си благополучие. Предупреждението на звездите е да редувате натоварванията с активна почивка и да се стремите да бъдете колкото се може по-близо до природата при всяка възможност.

Дева

Благоприятен период за нов бизнес

По принцип Девите са достатъчно разнообразни в заниманията си и именно това ще използват през новата година. Те ще печелят лесно съмишленици. Трябва да отбележим, че през 2018 г. мнозина от знака ще сменят работата си и ще имат ново назначение и скок в кариерата. Всичко ще ви се отдава леко, ще чувствате увереност в това, което правите, и лесно ще откривате пътя към успеха. Конкурентите ви няма да могат да устоят нито на темпото, нито на начина ви на работа и ще изостанат. По отношение на бизнеса всичко ще се нарежда правилно, затова няма от какво да се боите и да се ограничавате. Въобще, вашият знак ще бъде един от най-привилегированите през 2018 г. – хем ще усетите свеж полъх на нещо ново и вълнуващо, хем ще се радвате на стабилност, постигната благодарение на предишните ви усилия. Енергиите на новото и на старото при вас ще бъдат в хармония, което означава, че бихте могли да осъществите някаква своя идея или да поемете по нова посока, като същевременно останете здраво стъпили на земята. Подобни благоприятни периоди не се случват често, така че не си губете времето в бездействие и правете конкретни стъпки, за да постигнете някоя своя мечта. Много представители на знака ще застанат в светлината на прожекторите и ще се изявят по неповторим начин – ще покажат някаква своя дарба, талант или умение. Други ще започнат да градят нещо значимо за тях – това ще продължи да се развива и през следващите години. Ако досега сте имали колебания или сте се лутали по коя посока да поемете, през 2018-а ще се сблъскате с реалността и ще се очертаят рамките на бъдещото ви развитие. Годината е благоприятна за пътувания и за учене. По отношение на финансовата страна на въпроса знайте, че вашият джоб ще започне да се пълни системно към началото на май. След това за кратко време можете да спечелите прилична сума. Особено добре ще вървят нещата на тези, които започват своя бизнес от нулата. Личният живот на Девите ще бъде изпълнен само с приятни събития. Мнозина ще си спомнят за стари отношения и ще се опитат да ги възобновят. Като цяло обаче самотата няма да е позната на хората от знака. Тези, които ще имат нови запознанства, да знаят, че те ще са особено перспективни и надеждни. Здравето няма да подведе представителите на знака и през новата година всичко ще върви добре.

Везни

Не унивайте и търсете опора вътре в себе си

Везните няма да бъдат особено доволни през първото полугодие на Годината на Жълтото земно куче – ще бъдат неспокойни, неуверени и твърде често ще имат чувството, че напразно си губят времето. 2018-а ще бъде за тях достатъчно сложна и ще изисква достатъчно търпение, за да се справят с всички неуредици, които ще се стоварят на гърба им. Мнозина дори ще си задават често въпроса за смисъла на това, което правят, и няма да го откриват. Ще искат по-добър живот и повече пари, но няма да се получава. Опитайте се да сте далеч от такива мисли, вземете се в ръце и се успокойте. Преломното време за вас ще е юни, когато всичко рязко ще се измени. Ще откриете, че работата ви носи не само удоволствие, но и удовлетворение, и няма да обръщате внимание на дразнителите около вас. Най-добре ще е да оставите на заден план тези, които са били свидетели на вашите трудни времена. Може да разчитате и на това, че междувременно ще започнат да идват добри парични постъпления. Важно е обаче да осъзнаете, че колкото повече вярвате в себе си, търсите своето място в света и правите това, за което ви бива, толкова по-здраво би било усещането ви за сигурност. Ако търсите безопасността в нещо външно и се вкопчите в него, вероятността някой да ви издърпа килимчето под краката е голяма или просто ще се обречете на застой и няма да вървите напред. През 2018-а не съдбата ще ви поднесе някои от предизвикателствата, а те ще възникват заради вашата склонност да се колебаете и да отлагате разрешаването на наболели лични и служебни проблеми. Може да сте раздвоени между собствените си желания, от една страна, и дълга към партньор/партньорка, семейство или родител – от друга. В личния си живот не очаквайте идилия. По принцип вие сте достатъчно взискателни, но прекрасно разбирате, че всичките ви изисквания са напълно основателни. Именно по тази причина между вас и половинката ви от време на време ще възникват различни разногласия и така ще бъде през цялата година. Не се дразнете и от това, че ваши близки и роднини се намират в неблагоприятен период и няма да могат да минат без вашата помощ – това се случва на всеки и трябва да се помага.

Скорпион

Бурно, перспективно и занимателно време

2018 г. за Скорпионите ще бъде много бурна, пълна с перспективи и най-разнообразни занимания и дейности. Мнозина от колегите и познатите им ще останат поразени от тяхната работоспособност и умението им да свършат всичко, което са запланували. Това е характерно за вашия знак, но сега ще го изявите в пълна степен. Скорпионът обича да е на няколко места едновременно, да седи на няколко стола. През тази година обаче има малка особеност – ще трябва да разчитате само на своите сили, защото подкрепа ще срещате доста рядко. Ще се случва дори и близките ви колеги поради незнание или поради глупост да ви подвеждат неволно. Затова се подгответе, че ще свършите само това, което можете, и правилно преценявайте силите си, защото при прекомерни амбиции не е изключено да си докарате нервен срив. Това подсказва и отношението ви към вашите шефове – трябва да бъдете внимателни с тях и колкото и да ви е трудно – повече тактични. Струва си да се замислите дали всички са толкова работоспособни като вас и дали могат и искат да издържат на вашето темпо. Във всеки случай помнете, че тези, които не са съгласни с вас, не заслужават гнева, който може да насочите към тях. По отношение на финансите може да се каже, че положението ви ще е ту има, ту няма. Главното е в трудните периоди да не вземате пари назаем и да не се увличате по кредити. Личният живот ще ви радва напълно, но ще се наложи да отделяте повече време на своето семейство и роднини. Скорпионите ще се отличават с прекрасно здраве през годината, на само в случай, че водят активен и изпълнен със спортни занимания живот. Проявете повече физическа активност през пролетта и лятото, а през цялата година избягвайте рисковете. Заради излишни нерви от време на време може да изпитвате липса на апетит и стомашни неразположения. Всичко казано дотук потвърждава, че новата година ще бъде достатъчно противоречива за вас. Като цяло обаче Скорпионите ще бъдат напълно удовлетворени от това, което става около тях, и преди всичко от това, че мечтите им ще се осъществят, кога по-тихо, кога по-бурно.

Стрелец

Прагматизмът и реализмът няма да ви навредят

През 2018 г. астрологичните влияния ще бъдат доста по-благосклонни към вас в сравнение с предходните две години. Няма да срещате непреодолими препятствия по пътя си, така че в крайна сметка какво ще постигнете зависи най-вече от вас самите. Липсата на предизвикателства обаче може да има и негативна страна, тъй като някои ще се изкушат да търсят лесното и в крайна сметка да не постигнат кой знае колко голям прогрес. Не се разпростирайте по много посоки и не прекалявайте с големите очаквания, защото, ако постъпвате така, Вселената много бързо може да ви свали на земята и да ви напомни, че една идея може да е чудесна, когато е в главата ви, но на практика тя може да се реализира само с много труд. Това не значи да се отказвате от идеите си, ако смятате, че са добри, а да докажете, че са реалистични и наистина притежавате способността да ги осъществите. Доза прагматизъм и реализъм ще ви бъде доста необходима през тази година, тъй като по всяка вероятност ще трябва да обърнете внимание на материалната страна на живота – най-вече на работата и на финансите си. Опитайте да се развивате в нови бизнес направления. Добро за израстване в кариерата ще бъде второто полугодие, когато ще можете да покажете на всички около вас какво постигате благодарение на своя ум и съобразителност. Едва към края на годината обаче ще имате възможност да се насладите на успеха и да се отпуснете, като похарчите пари за удоволствие, дори и за скъпо пътуване в чужбина. За необвързаните най-доброто време за създаване на семейство са лятото и ранната есен. За тези, които са семейни, е важно да отделят повече внимание на самоконтрола. Бъдете благоразумни и над вашата глава няма да има облаци. Със здравето няма да имате особени проблеми и това ще е истински късмет за вас. Това впечатление може да поразвалят есенните нервни неразположения и стресови ситуации, но това няма да е критично и бързо ще се справите.

Козирог

Бързайте бавно, не се претоварвайте

Разположението на планетите през годината свидетелства, че Козирозите напълно спокойно и успешно могат да реализират своите идеи и намерения. Те могат да се надяват, че техните професионални амбиции не само ще нарастват и ще се разширяват, но и ще се реализират. При тях ще се появят нови клиенти, сътрудници и колеги, работата с които ще бъде изгодна за представителите на знака. В крайна сметка това може да доведе до прекалена заетост и педантичният Козирог все по-често да усеща осезателно, че денонощието има само 24 часа. При някои може да има толкова много задачи, че да не успеят да ги изпълнят. Помнете, че вашата сила е в постигането на бавен, но траен успех – точно сега ще е възможно да я приложите на практика и да се уверите, че дава резултати. Има едно условие обаче, което е добре да имате предвид – успехът ще дойде само ако в миналото сте положили усилия, разчитали сте на себе си, а сега продължавате да следвате избрания път. В случай че сте се изкушили да търсите лесното – например да живеете на чужд гръб или да използвате други хора като средство за осъществяване на собствените си цели, без да се интересувате от това каква нужда имат те, тогава нищо чудно през тази година да се изправите пред непреодолими препятствия. Целта на тези пречки ще бъде да ви накарат да спрете, да се замислите какво и как сте постигнали и да коригирате подхода си. Ако може да се отнасяте с повече загриженост към любимия човек и близките си, то годината за личния ви живот ще бъде нелоша. Ще трябва обаче да смекчите личните си оценки за колеги и познати или поне да не ги казвате на глас. Не е задължително да критикувате всеки и всичко, защото и самите вие не сте идеални, но пък не го признавате. По отношение на здравето ви годината ще бъде трудна, затова трябва да се настроите на правилна вълна. Още от началото й ще се чувствате разбити и уморени. Бъдете внимателни към настинки и грип, за да не се наложи да пазите леглото.
Водолей
Помислете за себе си и не правете компромиси

Ръководен от Уран, хороскопът за Водолей ще бъде положителен, особено до средата на 2018 г. През отиващата си година твърде често бяхте недоволни от финансовото си положение, но от януари, когато се очаква напълно да осъзнаете и използвате печелившите си възможности, то бързо ще се подобрява. По отношение на работата и професионалното си израстване Водолеите ще се колебаят много. Обстоятелствата ще ви тласкат ту на една страна, ту на друга и това няма да става плавно. Разногласията и разминаванията с партньори този път ще преодолявате доста трудно, а и не съвсем тихо, защото ще искате да извлече максимална полза за себе си. Затова ще е най-добре да проявявате твърдост във всичко и да намирате изход от всяка сложна ситуация. Ако разчитате индикациите и скритите замисли правилно, то в следващите две години може да се радвате на просперитет. За представителите на знака началото на годината ще донесе забавяне в амбициите. Вместо върху кариерата ще бъдете фокусирани предимно върху връзките. В личния живот ще имате дребни, но дразнещи с постоянството си недоразумения. Но точно пък вие знаете как да избегнете постоянното напрежение – като отвлечете вниманието на дразнещия ви в друга посока. През тази година добрите взаимоотношения и партньорствата с подходящите хора ще бъдат основната предпоставка за това да вървите напред и във всяка област да жънете успехи. Подходящият партньор би могъл да ви даде тласък и да постигнете много заедно, а неподходящият – да ви държи закотвени в миналото и да възпрепятства прогреса ви. Ето защо е потребно да не правите големи компромиси заради някого. Вместо да се чудите как да просъществува връзката ви с някого или как да остане непокътнат екипът ви, помислете дали с въпросните хора наистина си пасвате, дали не ви пречат повече, отколкото ви помагат, и дали изобщо допринасяте за общото благо. В този дух не е никак чудно, ако някои от вас дори решат да напуснат организация, група или структура, към която досега са принадлежали, и да потърсят ново място, където ще се чувстват по-добре и където заложбите им ще бъдат по-високо оценени.

Риби

Избягвайте конфронтациите и внимавайте с парите

Ако представителите на Риби внимават да не развалят отношенията си с колеги и партньори, то през цялата година ще бъдат на лидерски позиции. Ще започнете да реализирате свои професионални планове и ще имате шанс да достигнете до успех. Проектите ви са особено важни и вие добре разбирате това. Планетите обаче не ви препоръчват настоятелно и яростно да отстоявате своето мнение, а да избягвате всичко, което може да ви въвлече в конфронтация и дори война с колеги и близки. Избягвайте интригите, не обръщайте внимание и на сплетни – за да успявате, сте длъжни да стоите настрана. Планетните указания са да сте максимално лоялни, дипломатични, да усещате проблемите на своите партньори, а с колегите да сте на една вълна. Целите, които сте си поставили, ще бъдат своевременно достигнати, ако не се намесвате в дрязгите покрай вас. Чудесно ще е, ако се чувствате на мястото си в началото на годината – през следващите месеци ще затвърдявате постигнатото, ще се радвате и на стабилност, и на растеж. Ако не сте удовлетворени, ще имате шанс да промените положението си към по-добро, но в този случай следва да имате предвид, че вие трябва да направите промяната. Най-добрият начин да избегнете състоянието на пасивност е още от първите дни на годината да си поставите някаква дългосрочна цел, която искате да реализирате, и по-нататък през годината да отчитате какъв прогрес сте постигнали. Звездите подсказват, че през 2018 г. ще трябва особено внимателно да следите за финансовото си състояние, ценни и скъпи вещи. Не трябва да вземате пари назаем, защото през първата половина на годината има вероятност голяма част от заработените ви пари да не дойдат навреме. По отношение на любовта ще бъдете благоразумни. Проявявайте загриженост за своя партньор, дръжте на чистотата на отношенията с него и всичко ще се развива така, както ви се иска. През 2018 г. бихте могли лесно да преодолеете емоционална привързаност или да се откажете от вреден навик. Помнете, че все пак водата е вашата стихия, и плувайте по-често. /segabg.com