Панталонът за пълни жени, практичен и удобен

3
311
Добави коментар
yoda79
yoda79

Панталоните за пълни жени, практични и удобни.

https://renifashion.com

Модните дизайнери и тенденции в наши дни позволяват да са стилни и красиви не само момичетата със слаби фигури, но и тези с по-закръглени форми. Благодарение на многообразието от модели, стилове и материи пълните дами успяват да прикрият проблемните зони и да подчертаят сексапила си.

И все пак независимо от факта, че вече доста от колекциите включват и произвеждат по-големи размери, трябва да се придържаме към няколко прости но основни принципа. Едно от най-добрите оръжия след роклите за пълните жени са панталоните във всички техни разновидности.

Селектирани и интересни колекции с дрехи за пълни жени  можете да разгледате в сайта на ReniFashion.

Изцяло изчистената линия и семпъл силует ще бъдат ваши помощници, но моделът и правилната кройка на панталона за едри жени са от голямо значение. Много от вас разчитат на прекалено широките и свободни силуети, прикривайки своята фигура, но това не е правилно защото по този начин правите вашето тяло да изглежда още по-голямо. Използвайте визуалните ефекти на материите и изберете подходящият плат. Не е препоръчително за закръглените дами да си купуват панталони от прозрачни, блестящи материи или такива със сатенен ефект. Старайте се да подбирате по-естествени меки материи, за да може тялото ви да диша и да не се спарва.

Истина е че тъмните нюанси като черно и тъмно синьо са много подходящи за панталони както и за по-официален макси тоалет, защото прикриват и вталяват. Но в зависимост от вкуса и това какъв цвят най-много ви отива можете да се доверите и на маслено зеленото, тъмно сиво, кафяво, тъмно червено или бордо, както и по тъмните лилави багри. Не се доверявайте на светлите или искрящите цветове, защото те ще ви изиграят лоша шега.

Много практичен и стилен освен правият модел панталони е и чарлстона. С годините се е наложил и панталонът-пола, но този модел е по-практичен през лятото и пролетта, тъй като изобилието и комбинацията от подходящи материи е доста по-богата. Добре е дължината на дънките или панталона да е такава, че да покрива обувките или мокасините ви на половина, до средата на тока или подметката.

При дънките за едри жени подбирайте мастилените гами, старайте се да не избирате ефектите с прекомерно избелване или прокъсване и да привличате излишно погледите.

Опитайте се да избягвате панталони или дънки с много тесен силует които да са изцяло по вас, защото така ще привлечете по-вече внимание от колкото да прикриете недостатъците. Старайте се да комбинирате долната част с подходяща тонално туника или блуза, не правете фрапантни и контрастни съчетания, като тъмен панталон и много светла туника. Друга набираща сила тенденция която се налага сред макси модата е високата талия при дългите и 7/8 панталоните, като това става посредством еластични трикотажни платки които не ви ограничават и притискат в областта на корема. Много добра е комбинацията на такива панталони с обувки на висока подметка или ток, понеже така създавате илюзията за издължаване на вашата фигура.

Много универсални и практични модели с панталони за макси дами можете да пазарувате онлайн в сайта на ReniFashion.

Трябва да подбирате и правилно дължините на панталоните и дънките които носите спрямо вашата структура, и в зависимост от това което най-много ви подхожда. При високите жени, добър избор са късите панталони и обратно, ако сте ниска подберете друга подходяща дължина.

Не бъдете изцяло скептични към светлите нюанси, белият цвят е винаги модерен и актуален за всеки сезон. Когато спазвате основните правила и изберете най-доброто за вашето телосложение, то тогава винаги ще сте победители . Изберете подходящата горна част и комбинирайте белият панталон с обувки на токчета, ще се уверите че елегантността е на ваша страна.