Тенденции при булчинските рокли 2018 от Bridal Fashion

3
363
Добави коментар
aneliyapetkova
aneliyapetkova

Тенденции при булчинските рокли 2018 от Bridal Fashion

Колекции 2018 на най-добрите световни марки са вече в бутик Bridal Fashion и очакват всички дами с добър вкус и отношение към стила.

При последното ревю на най-големия производител в бранша – Pronovias уникален фонтан на желанията бе позициониран в средата на огледалните подиуми, около който дефилираха световните топмодели – Роми Стрийд, Синди Бруна, Марта Хънт, Аня Воскресенска и др. Подобно на известния каталунски скулптор – Гауди, вдъхновението на дизайнера – Ерве Моро за тази колекция идва от водата, нейното движение, блясък и звук.

Силуетът е изчистен, а фигурата е подчертана по възможно най добрия начин с много финес и фантазия. Голи гърбове са покрити с нежен тюл, пришит с елементи от френска дантела и кристали, подчертаващи талията и деколтето, често с V-образна форма. Впечатление правят и роклите, ръчно шити с техника “фаберже” перли и кристали с диамантен блясък. Използваните материи са естествена коприна, органза с копринен състав, микадо и марабу, които придават обем и движение на тоалета и креп Monique, който заедно с еластичния копринен сатен оформят фигурата.

При роклите на холувудските дизайнери – Марк Бадгли и Джеймс Мишка, а също и при Enzoani силуетите са елегантни или в линия „А“, изработени от дантела chantily и специално създадена естествена коприна. Акцент в новата им колекция е деколтето и красивия шлейф.

За тоалетите на италианската марка – Innocentia Roma са характерни луксозните материи със седефен ефект и дизайн с много ръчна работа с пришити кристали, перли и пера от марабу, а самата колекция е вдъхновена от забележителностите на Рим и цялата атмосфера.