Седмична подредба – 08.01.2018 – 14.01.2018

2
294
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 08.01.2018 – 14.01.2018

Мили приятели, за новата седмица аз избрах една малка закачка в седмичните подредби. Използвах колода, която е посветена на Санта Муерте. За мен тази колода не звучи никак страшно или неприветливо. Благодаря, че се впуснахте в това предизвикателство и любопитството към картите беше по-силно от страховете.

През новата седмица вариантите за избор са между три таро колоди – Златното таро, Санта Муерте таро, Завещанието на Божественото. Пожелавам слънчева и шарена седмица.

Вариант 1

Златното таро е една от любимите ми колоди и за новата седмица посланието е много специфично.

Изтеглените карти са:

Обесеният Деветка жезли Рицар мечове

Има една градация и идея за движение в подредбата. Седмица на двете крайности. От пълен покой. Към голямо желание за промяна.

В началото на седмицата ще имаме по-голяма нужда от усамотение. От онези дни, в които се чувстваме в застой, сякаш застинали във времето. Нашите досегашни действия ще трябва да преразгледаме. И да си позволим онзи миг на покой, в който в тишината на безвремието ще достигнем до нови идеи. Не е време за бързи решения, а за дипломация и отдръпване. Докато променим своите приоритети, своята гледна точка, отношението към ситуацията, в която се намираме. Възможно е да направим доброволни жертви в името на по-висши идеи. Или самите ние да се чувстваме жертва.

Тази тенденция към застой ще е актуална и в средата на седмицата. Когато ще е по-приемливо да съберем силите си, да излекуваме раните от битките, които сме провели. Деветките са малко самотни карти, както често повтарям. В тях сме сами със себе си и се самолекуваме. Деветка жезли е онзи момент, в който сме осъзнали какви са нашите болни теми. И със своята психическа мощ да се подготвим за онова последно изпитание, което ще ни отведе до победата. Ще трябва да преобразуваме своите планове, ако искаме промяна и движение в наша полза.

В край на седмицата ще сме много импулсивни. И може да се впускаме в начинания прекалено прибързано. Ще сме водени от своите идеали. И това може да ни въвлича в битки с другите. Застояването и висенето в предходните дни ще генерират гняв, който ще използваме за гориво, за да се раздвижи тази лепката ситуация около нас. Бих посъветвала към малко овладяване на импулсите за промени, желанието за постигане на всички цели. За да не се въвличаме в скандали. Разумните решения ще са по-удачни.

Последната карта е Деветка чаши. Тази подредба ми хареса, защото има повечко чаши. Но и усещане за самоизлекуване. Достигане до момент на удовлетворение. Една седмица, в която може да проявим и здравословен егоизъм, да пожелаем да се почувстваме пълни с емоции и заобиколени от удоволствие. Но това ще е процес на лечение, да открием отново себе си.

 

Вариант 2

Моята закачка с тази колода се оказва много интересна. Тази подредба също преминава през различни настроения. И за избралите я ще има цветни преживявания.

Изтеглените карти са:

Четворка мечове Петица мечове Асо жезли

В началото на седмицата е време за покой. И тази подредба посочва, че е по-удачно да останем насаме със себе си. За да се отдадем на нашето изцеление. Ако е имало физическо неразположение, ще открием лек, когато си позволим почивка. В първите дни от седмицата може по-често да имаме нужда от тишина, за да се завърнем към семплите отговори кое ни е важно. Това е една малка почивка преди да поемем по пътя напред. Колкото да съберем сили за предстоящите битки. Сега е време за осъзнаване кои идеи няма да успеем да достигнем. И в тишината да преоткрием онова, което да ни възроди към живота.

Новите ни идеи, разбирания, те могат да не бъдат приети с лекота от останалите. Да се налага да защитаваме своите виждания. Ще трябва да се справяме с вътрешни и външни конфликти. И единството възможно решение е да се преборим за своите убеждения. В създадената дисхармония, конфликт на интереси, вътрешно напрежение, ще имаме възможност да погледнем на света по нов начин. Да се обогатим. Възможно е по-трудно да стигаме до идеята за належащи промени, което да създава чувство за нестабилност у нас. Но мъдростта ще дойде, когато си позволим да предизвикаме себе си първо.

В край на седмицата ще сме вдъхновени и изпълнени с повече живец. Ще сме изпълнени с енергия да творим живота си отново. С повече самоувереност. И нетърпеливо за новостите, които искаме да създаваме. Възможно е да ни обзема внезапен оптимизъм и идеи за осъществяване на нашите мечти. Да сме готови за създаване на нови проекти. Да позволим на себе си да разцъфтим отново в ярки багри – бъдете смели, приятели.

Последната карта е Императрицата. Всички промени, през които ще минем през тази седмица, всички идеи, които приемаме и отхвърляме, те са в името на нашето удобство, желанието да се почувстваме приятно, комфортно. Да сме готови да създаваме – проекти, живот. Проявявайте творчество, приятели.

 

Вариант 3

Завещанието на Божественото е с една идея малко по-минорно.

Изтеглените карти са:

Десетка пентакли Рицар чаши Петица чаши

На мен тази подредба ми звучи като да сме се опиянили от много възможности и прекалено много благоденствие.

В началото на седмицата е по-удачно да следваме традициите, за да осъществим своите проекти. Ще бъдем възнаградени за всички усилия и енергия, която сме влагали в собственото усъвършенстване. Това може да ни позволи да споделим радостта със своите близки и семейство. Да се порадваме на пълнотата в сърце и джобове. Десетките са малко особени карти, говорят за достигане до крайна фаза, когато ситуацията няма накъде повече да се развие. Използвайте този успех, за да се порадвате. Преди да откриете нови и вълнуващи идеи, които да преследвате.

В средата на седмицата заземеността ще е заместена от емоциите. За добро или зло, нашите действия и промените, които генерираме, те ще са следствие на емоциите, които ни владеят. Предстои да се срещнем с нови възможности. В които ще проявяваме повече творческа мисъл и ще сме емоционално увлечени. Възможно е да сме изкушени от плахо показани чувства. Новите предложения да събудят в нас идеализъм, мечтателност, да сме увлечени от изкусителни идеи за промяна.

В край на седмицата предстоят промени. И няма да е идеално приятно, защото сме загубили своя комфорт. Опитали сме прекалено много от всичко и в този емоционален хаос сме загубили вкуса към живота. Възможно е да се обвиняваме за минали ситуации, да усещаме загуба. Нека тези разочарования и емоционални затруднения не са свързани със семейството. Бъдете коректни с близките си. Изкушенията и честата смяна на настроения, прекалената емоционалност в дома и с близките, те ще са причина за болки, самота. Чувството, че се разделяме с някой близък човек.

Последната карта е Колесницата. Дори да сме имали своите изпитания, ще трябва да се хванем в ръце и да поемем контрол на живота си. Нека следваме по-уверено своята посока.

 

Пожелавам повече радости през седмицата, приятели. Бъдете усмихнати на живота.

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете в моята фейсбук страничка Emma и картите. Или да ми пишете чрез контактната форма. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да ви преведа на достъпен език шепотите на картите таро, звезди и планетки.

Свързани