ОФЕРТА ЗА ТЕБ: Съдомиялна Bosch SMS46GI05E, 12 комплекта, 6 програми, 60 см, Клас A++, Inox

19
984
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Автоматични програми 
С автоматичните програми автоматично получавате най-добри резултати.
Потреблението на вода, температурата на водата и времето за изплакване се регулират с точност съобразно нивото на замърсяване. Така постигате отлични резултати и пестите вода и енергия. AquaStop 
AquaStop със 100% гаранция за целия живот на уреда срещу наводнение. Системата AquaStop се състои от двустенен водозахранващ маркуч, предпазен клапан и подова ваничка с поплавък и предлага 100% защита от наводнения – с гаранция от Бош за целия живот на уреда. Програма Glass 40° 
Glass 40°: програма за изключително деликатно измиване с оптимално сушене на стъклена посуда за максимален блясък.
Програмата е предназначена основно за кристални и стъклени чаши, за които трябва деликатна грижа. Това се постига чрез ниските температури на миене и сушене, както и на продължителността на самата програма. Резултатът са чисти чаши с блясък, без прашинка по тях. EcoSilence DriveTM 
EcoSilence DriveTM: мощен, здрав, тих и ефикасен.
За да увеличи ефикасността от чистенето, Bosch разработват икономичния EcoSilence DriveTM. Той е изключително тих, ефективен и гарантира нисък разход на енергия. Двигателят EcoSilence DriveTM е безчетков и много тих, а безупречните резултати са гарантирани. AquaSensor AquaSensor: за кристално чисти съдове.
AquaSensor настройва цикълът на измиване, регулирайки количеството използвана вода, температурата и продължителността на програмата, в зависимост от избрания тип и степен на замърсеност, които се отчитат от сензорите. Така, например, ако бъдат засечени съдове с остатъци от храна, или мазнина, целият цикъл на измиване се променя. Програмиран старт Предварително избраната програма започва в желаното от вас време. С функцията за отложен старт можете да изберете желаното време за стартиране на програмата. Тази опция ви давав възможност да използвате миялната в най-удобното за вас време – когато се върнете от работа, през деня или през нощта. След като програмата стартира, на дисплея можете да видите колко точно време остава. LoadSensor LoadSensor ви помага да пестите вода и енергия, при по-големи, по-малки и частични зареждания. Сензорът за степен на зареденост на миялната определя и какво количество вода да се използва. При по-големи зареждания, съответно и на миялната й е необходимо повече вода. При по-малки зареждания, е нужно по-малко вода за миене и изплакване. Система за защита на стъклото Технология за защита на стъклото за още по-нежно измиване на деликатните стъклени съдове.
Меката вода причинява корозия на стъклото, затова съдомиялните Bosch с технология за защита на стъклото постоянно регулират степента на твърдост. Ето как предпазваме ценните ви стъклени съдове и деликатен порцелан – с постоянна грижа при миене. SuperSilence: изключително тиха работа – само 40-45 dB Електронно управляваният двигател и множество други мерки за намаляване на шума гарантират невероятно тихата работа на нашите съдомиялни SuperSilence. Предимство за кухните с трапезария и откритите площи. Технология ActiveWater Технология ActiveWater: по-малко вода, по-малко ток, по-качествени резултати. Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира екологосъобразно изплакване за отлични резултати. Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток. Топлообменник Heat Exchanger: винаги правилната температура за оптимална грижа за съдовете.
Съдомиялните с топлообменници мият деликатните стъклени съдове и порцелан с нежна грижа и без риск. Водата се затопля предварително в резервоара за плакнене, за да се избегнат температурни шокове. Опция VarioSpeed Plus Плакне три пъти по-бързо с оптимални резултати при миене и сушене благодарение на VarioSpeed Plus.
Използвайте опцията VarioSpeed Plus, за да миете и сушите съдовете при пълен капацитет на зареждане за най-кратко време. Времето за изплакване се намалява само с натискане на един бутон с до 66%, като се запазва обичайната висока ефикасност на почистване. Просто активирайте опцията VarioSpeed Plus, когато трябва да измиете съдовете по-бързо, напр. по време на семейни тържества или рождени дни.