Мегз, Андреа и Алисия празнуват рожден ден с Русата Златка

1
627
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

В събота Златка Райкова, по известна като Русата Златка, отпразнува рождения си ден в луксозна столична дискотека, пише HotArena.

На партито имаше цял небосклон от звезди, сред които Андреа, Мегз, Алисия заедно с майката на Бирмата – Лидия Скалата, както и куп плеймейтки и звездни гримьори и фризьори. На партито беше и гаджето на Златка – Георги Валентинов, който бе придружен от цяла армия борци, която стоеше на съседно сепаре и зорко наблюдаваше красавиците. Звездите се забавляваха много, а Златка беше ослепително красива.

Мегз не спря да пуска клипчета в Инстаграм историите си, от които фенове разбраха повече за лъскавото парти. Преди време Златка и Мегз имаха конфликт, защото и двете са дизайнерки, но изглежда това е останало в миналото и сега двете звезди са повече от близки. Преди партито Мегз дори публикува няколко клипчета специално за рожденичката, в които не спира да я хвали.

Андреа и Алисия също публикуваха мили пожелания за рожденичката, от които личеше голямата им близост.

Първа от партито си тръгна Алисия, като майката на Бирмата не я последва, а остана да се забавлява до сутринта. След нея си тръгна Андреа, а Мегз публикува клипчета, на които се прибира чак в 5 сутринта.