Дамски Рокли Варна – магазин за дамска мода Christa Fashion

4
921
Добави коментар
christa-online
christa-online

Дамски рокли, съобразени с най-новите модни тенденции предлага на вашето внимание “Криста” – Варна. Дамските рокли са подходящи за момичета и жени, които харесват спортно-елегантния стил. Рокли за ежедневието и за по-официални случаи са застъпени като модели в нашата последна колекция.

Ежедневните рокли, които предлагаме са плетени и спортни. Плетените рокли са от фино плетиво с втален силует – по тялото. Артикулите са много елегантни и изискани. Спортните рокли са изработени по модели на известни марки, предимно от трико, като някои от тях са ватирани. Плетените и спортните рокли могат да се носят с кецове, боти, ботуши и обувки,

Официалните рокли са изработени от фини, висококачествени материи – предимно шифон и дантела. Предлагаме дълги и къси официални рокли, подходящи за партита, коктейли ,изпращане  и други пп-официални случаи.

Може да разгледате нашата колекция на дамски рокли във Варна на булевард “Княз Борис” 33 и на интернет магазина ни christa-fashion.com. Предлагаме бърза и коректна доставка за вас.