Xiaomi Mi Mix 2 64GB 6GB RAM Dual Sim Black

2
1261
Добави коментар
gsmelite
gsmelite

Описание:

Луксозен дизайн, все по страхотно, все по впечатляващо

Mi Mix 2.0 е по-преносим, ​​тънък и удължен в сравнение с предишната версия. Изключителен модел с дизайн, създаден от известния френски дизайнер Филип Старк, който работи върху дизайна на Mi MIX.

Представлява ергономия и висококачествени материали. Гладки линии и минимална дебелина на устройството. Вие ще почувствате разликата. Тя стана по-елегантна, удобна за поддържане в ръка и много удобна при употреба.

Предлагат се два варианти на модела. Първо включва керамично тяло и алуминиева рамка, а вторият има пълно керамично тяло със златен ръб около модула на камерата.

Под камерата с LED светкавица има сензор за пръстови отпечатъци, който осигурява на вашия смартфон максимална сигурност. Никой няма да може да отключи устройството ви. Дори опаковката изглежда луксозна и скъпа. Черна кутия със златни линии – идеална комбинация от цветове, която показва, че вътрешността на кутията не е смартфон от средната класа. Така че може да се превърне в добър вид подарък. Освен това няма да ви е необходима опаковъчна хартия. Тя е красива сама по себе си.

Широк дисплей

Новото поколение дисплеи, които ще ви позволят да се потопите в света на виртуалната реалност. Mi MIX 2 има широк 5,99-инчов дисплей. Той заема около 93% от целия преден панел, благодарение на намаления размер на долния панел. Но въпреки всичко това не се чувства като голяма притурка. Цялата упорита работа на инженерите беше поставена в този иновативен смартфон. Съотношението на екрана е 18: 9, а разделителната способност на дисплея е 2160 × 1080. Широката гама от цветове се предлага благодарение на поддръжката на DCI-P3.

Mi MIX 2 ще ви покаже не само висококачествена картина, но и безупречно детайлно описание. Освен това има специален режим, който ви позволява да работите или използвате смартфона си на пряка слънчева светлина без никакъв дискомфорт. Ще видите всичко ясно. В допълнение, това устройство ще се погрижи за зрението ви със специалния режим за защита на очите. Използвайте смартфона си вечер и през нощта и не се страхувайте да навредите на очите си.

Камера за чудесно снимане

Не само впечатляващ поради големия си размер, но и изненадващ благодарение на камерата. Благодарение на оборудвания 12-метров сензор Sony IMX386 с 5 обективи и f / 2.0 вашите снимки ще изглеждат така, сякаш са направени на цифров фотоапарат.

С 4-осовата стабилизираща система, винаги ще правите качествени снимки дори на място с липса на светлина, или да правите снимки или видеоклипове в движение. През нощта специална LED светкавица позволява да се правят качествени снимки.

Регулирайте настройките за заснемане на различни пейзажи. Mi MIX 2 ще ви позволи да използвате различни видове режими. С камерата можете да записвате 4K видео, бавно движение, заснемате панорами и да заснемате в 30 кадъра в секунда / 1080p, 30 кадъра в секунда / 720p и 120 кадъра в секунда / 720 пиксела. Всички възможности за внедряване на вашите фотографски идеи.

Размерът на пиксела от 1,25 μm ви осигурява добро качество на изображението. PDAF (автофокус за фазово откриване) предлага яснота на изображението, защото увеличава скоростта на фокусиране на смартфона. Това е много важно, особено в мобилната фотография, където улавянето на детайлите е една от важните части на успешната снимка.

Предната камера разполага с 5-мегапикселов сензор, който е достатъчен за видео разговори (Skype, Viber, различни видове видеоконференции или създаване на потоци на живо на Facebook, Instagram, Periscope и др.). Но тази камера не само е доста добра за интернет комуникация. Можете също така да направите качествено себе си.

Изящно външно – чудовище вътре

Като водещо устройство то трябва да работи като светкавица. За да осигури тази скорост на работа, той е оборудван с нов чипсет Qualcomm Snapdragon 835. Той е направена с помощта на специална 10nm процес технология. Тя помогна да се намали размерът на транзисторите с около 35% и да се увеличи тяхната ефективност с около 25%. Базата за този процесор е Cryo 280 (8 ядра) архитектура. RAM паметта е 6GB. Графиката е една от важните моменти в този смартфон. За да можете да се наслаждавате на целия екран без граници, производителят е включил мощен графичен процесор Adreno 540.

В сравнение с предишния модел Mi MIX 2 има много подобрения. Качеството на гласовото повикване стана по-добро благодарение на усилвателя на аудиосистемата 50MV. Дори и да говорите на шумно място или в транспорт, комуникаторът ви ще чуе доста добре.

Батерия, която ще осигури дълъг живот

Цялата работа на устройството се осигурява от 3400mAh батерия. През целия ден можете да сърфирате в интернет или да слушате музика, да гледате видеото или да играете игри. Всичко според вашите нужди. Но когато нивото на зареждане е ниско, можете лесно да зареждате смартфона през USB съединител тип-С.

Операционна система

Стилен дизайн, съвременните технологии се допълват от MIUI 9 в Mi MIX 2. В този модел ще се предлага интелигентен контрол на системата, бързо търсене на снимки и много други опции. MIUI 9 е напълно оптимизиран за Google и се основава на Android Nougat.