Подредба за детайлен анализ на ситуация

4
295
Добави коментар
gabo
gabo

Подредба за детайлен анализ на ситуация

 От много време не съм споделяла подредби. Тази ми хареса, защото предлага по-детайлен анализ на поставен въпрос. Подредбата изисква малко повече време за подготовка. За мен това отделено време си струва да се отдаде.

За целите на подредбата трябва да се раздели колодата карти таро на 5 части:

Големи аркани Боя чаши Боя пентакли Боя мечове Боя жезли

Значение на позициите и наредба на картите:

Позициите с римски цифри се редят само от големите аркани.

I. Минало. Началото на ситуацията, в която се намираме. Какво блокира развитието на нашето питане.

II. Настояще. На какво трябва да обърнем внимание в текущ период.

III. Бъдеще. По какъв начин ще се развие ситуацията, какво ще е заключението от събитията.

IV. Нашите предимства. Кои влияние ще носят позитиви в ситуацията.

V. Нашите слабости. Какви са пречките, които трябва да преодолеем. Рисковете пред нас.

Позициите с арабски цифри се редят според боите от малките аркани.

 

Чаши. Състояние на наш емоционален център. Какви са нашите чувства. Какви са спомените, които оказват влияние върху ситуацията. Пентакли. Състояние на наш материален/физически център. По какъв начин здравословното, физическото, материалното ни положение оказват влияние върху въпроса. Мечове. Състояние на наш мисловен център. По какъв начин общуваме с външния свят. Как нашите идеи, мисли, интелектуална активност допринасят за състоянието, в което се намираме. Жезли. Състояние на наш творчески център. По какъв начин изразяваме своята креативност, желания, сексуалност.

 

Карта в позиция II – от големите аркани, тя е „център“ на нашето гледане – есенцията на подредбата, къде трябва да насочим своето разбиране, за да се справим със ситуацията.

Пожелавам интересни мигове с таро и тази детайлна подредба. Може да се използва и за партньорски подредби. За да се направи оглед по какъв начин партньорите комуникират, разменят идеи, какви са чувствате, дали има сексуално удовлетворение между двамата, до колко връзката е „заземена“ и стабилна. Съветите на картите биха дали насоки как да се подобрят отношенията, ако има някаква пречка.

Свързани