Машина за вакуумиране / уред за вакуумиране CASO VC200

2
770
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Машина за вакуумиране / уред за вакуумиране CASO VC200

Цял размер

Толкова бързо и лесно домашното консервиране никога не е било с машина за вакуумиране / уред за вакуумиране CASO VC200. Вакуумирането на храната става за секунди и ще бъде опакована в херметически затворени.Пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо, CASO VC200 е перфектният избор. Това повишава тяхната издръжливост и предпазва от петна, причинени от измръзване.  Плосък, компактен и мощен: за разлика от други устройства вакуум е CASO VC200 е изключително удобен по отношение на пространствените условия и мощност 120 W работи като професионалист. Всмукателна сила почти -0.8 бар и с бързина на изсмукване 9 л / мин. вакуумира и запечатва CASO VC200 напълно автоматично чрез натискане на бутона.  Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, тъй като не се окисляват или развиват гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци.

Характеристики на машина за акуумиране / уред за вакуумиране CASO VC200

 Напълно автоматична вакуум машина.  Вакуум около 90% при -0.8 bar.  Идеална за месо, риба, зеленчуци и плодове.  Регулиране на вакуумирането със стоп бутон, идеално за чуствителни храни.  Двойно запечатваща лента.  Електонен температурен контрол за перфектно запечатване.  За херметическо опаковане на храна, течности, козметика, лекарства, електроника и др. Включва 2 бр. Премиум клас ролки с вакуумиращо фолио (1бр – 22х300 см +1бр- 28х300см) .  Мощност 120 W 230 V, 50Hz.  Размери 385x90x245 мм.  Тегло 1.9 кг.

FashionStoreBG  – е официален дистрибутор/представител на марка CASO. За поръчка на модели, които нямаме листнати в сайта то може да се свържете с нас отново на [email protected] за да можем да Ви предложим вариант за доставка и цена.

Машина за акуумиране / уред за вакуумиране CASO VC200. FashionStoreBG  – е официален дистрибутор на марка CASO. Поръчай онлайн от тук

Тагове:
ХОРЕКА,
Машина,
за,
акуумиране,
уред,
за,
вакуумиране,
CASO,
VC200,
Машина за акуумиране / уред за вакуумиране CASO VC200 buy in