Домашен уют и спокойствие в апартамент от 100 кв.м.

2
331
Добави коментар
dimhaven
dimhaven

Усвояване на пространство в стилни цветове и постигнат уют на апартамент

Използвахме неутрални цветове за боядисване на стените в сиво-кафяво в дневната,кухнята и коридора. Бледо-розово в детската стая в съчетание с фото тапет. Светло сиво зелено за спалнята също и фото тапет с флорални мотиви,а зад тапицираната таблата на спалнята стената наполовина е облечена с ламинат като продължение от пода.

Настилката за всички помещения на жилището с изключение на баните е изпълнено с ламиниран паркет дървесен декор и шарка тип “шаврон”. Тюркоазеният цвят е навсякъде като акцент- в дневната за дивана и лавици за книги на едната стена, а в кухнята за кухненският гръб от закалено стъкло, в спалнята меката тапицирана табла и табуретка. Още за дневната ,окаченият таван от гипсокартон е със скрито осветление, е разделен на три зони всяка със собствено осветително тяло. Полилей от мед в многоъгълна форма над кухненската маса от масивен плот и метални крака, и  тапицирани меки кухненски столове. Едната част от кухненският гръб е изпълнен от италиански гранитогресни плочки в шестоъгълна форма и текстилен десен, цвят сиво-кафяв.

Една от баните наполовина се използва и за перално помещение, като пералня и сушилня са поместени в шкафове от боядисан мдф в кремав цвят еднакъв както и при основните фаянсови плочки по стените. Основната баня е с гранитогресни плочки в кремав цвят и текстура на мрамор, декорни плочки от мозайка в душ зоната. Банята е снабден и с биде и допълнителна душ-слушалка към него.

Към родителската спалня е прилежаща и гардеробна. Допълнително е обособена от налично външно помещение проектирано за килер. Ново изградената гардеробна е с обособени зони за мъжки и дамски облекла и аксесоари.