Машини за нанасяне на UV покрития за дигитален, офсетов и широкоформатен печат

2
336
Добави коментар
maznio007
maznio007

Вижте кратко представяне на няколко машини UV лакиране, за нанасяне на текстури и сушилни на американската фирма TEC Lighting

Базираната в Бреа, Калифорния фирма TEC Lighting е световен лидер в проектирането, производството и разпространението на UV лампи, оборудване за сушене на отпечатани материали и специални източници на енергия. Фирмата има повече от 100 години комбиниран опит в технологията за UV фиксация и гъвкавият им подход към инженеринга, решаването на проблеми и разработването на процесите ги прави идеален партньор за вашите приложения за покрития и фиксация.

В допълнение към произвежданите собствени продукти, TEC Lighting е партньор с ключови доставчици за предоставяне на машини за UV покритие, лампи за медицински устройства, кино проектори, машини за експонация и други уникални осветителни тела.

Продуктовата линия на TEC Lighting включва различни серии машини за UV покрития и фиксация, които могат да бъдат ползвани както в линия, така и самостоятелно с различни печатни машини: офсет, дигитален печат, широко-форматен печат, сито и др.

 

Искате ли да се възползвате максимално от работното си пространство, без да се налага да жертвате производителността на професионална UV лакираща машина? TEC Lighting има точното решение за вас! XtraCoat MINI е проектиран за къси и средни тиражи. Той предлага фантастично покритие и в същото време е най-малката машина на пазара за UV покритие.