Седмична подредба – 22.01.2018 – 28.01.2018

3
305
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 22.01.2018 – 28.01.2018

 

Здравейте, мили приятели. За новата седмица избрах да бъдем посъветвани от три таро колоди. Две от тях не съм използвала от много време и бях изключително любопитна за техните послания. За новата седмица съвети ще ни дават Паулина таро, Ритуалното таро на Златната зора, таро на Уейт.

Избирайте със сърце своята седмична подредба.

 

Вариант 1

От много време не се бях потапяла в този цветен и приказен свят на Паулина таро. Подредбата е много вълнуваща и по-скоро говори за промени на вътрешно ниво, не и толкова като събития.

Изтеглените карти са:

Двойка мечове Осмица чаши Отшелникът

Една седмица, която ще предизвиква да обърнем поглед към себе си. В началото на седмицата може да имаме убеждението, че не всичко ни е известно, а се налага да вземаме важни решения. Ще се чувстваме сякаш със затворени очи. Несигурността ни ще е малко повече. Нека не заобикаляме истината, която интуицията ни е напипала. Някои решение ще се наложи да вземем, дори да имаме чувството, че не всичко ни е ясно.

В това смутно време е твърде вероятно да се затворим, когато е време за решения. Да открием своята посока. Да преодолеем своите препятствия. Дори да се налага за миг да се откъснем от материалния свят, от реалността, за да попитаме сърцето каква е посоката, която желае да следва. Ще трябва да преминем над своите чувства, емоции, за да не ни повличат в неизвестна сила. Време да открием в себе си достатъчно воля, за да се справим със своите вътрешни блокади.

В последните дни от седмицата по-скоро ще ни се иска да останем насаме със себе си. И в това време на уединение да открием отново светлината, която ни поддържа живи. Отшелникът е много хиронова карта. Време е да се изправим пред болките и раняванията, които имаме. За да открием сами какво е лечението. За да дойде онзи повратен момент, в който Колелото ще ни завърти отново към върха, където да почувстваме радост и успех, трябва да погледнем в тъмнината, за да открием онзи дух, който ни поддържа и ни кара да се чувстваме живи.

Последната карта е Десетка чаши. Една емоционална седмица, в която чувствата ще са в своя пик. В която трябва да открием отново път към онова място, което усещаме за свое уютно, път към семейството, щастието, към „у дома“.

 

Вариант 2

Ритуалното таро на Златната зора също е с емоционално послание. Но действието в тази подредба е много повече.

Изтеглените карти са:

Асо чаши Двойка жезли Любовниците

За избралите тази подредба ще е чувствена седмица. В която темите за любовта, новите емоции, нуждите от избор, вземане на решения – те ще са много актуални.

Асо чаши е много симпатична карта. Навярно ще донесе зараждане на нови чувства, надежда, вяра в доброто развитие на ситуациите около нас. Самите ние може да сме много по-щедри. Вдъхновението ще се излива от нас и ще ни окриля. Доверете се на новото начало, което иска да ни съпътства. И не се страхувайте да правите смели избори.

В средата на седмицата ще се налага да се изправим на онзи кръстопът, на който трябва да проявим решителност. Да погледнем към миналото, да жадуваме към бъдещето. Нека дръзновението ни води към нови пътища, нова посока. Смелостта да заявим своите желания и да тръгнем по непознатите пътища ще ни донесе повече знание – за нас, за ситуацията, в която се намираме.

В край на седмицата темата за изборите е отново актуална. Любовниците символизират избор между старото и новото. Но изображението на тази карта е много специално, войнствено. Да извоюваме своите радости. Да се справим с онези предизвикателства, които ни оковават. За да дойде промяната и да поемем по своя път, трябва да я реализираме първо на ниво мисъл, решение.

Последната карта е Кралица пентакли. И не е порочно да пожелаем за себе си да изпитваме удоволствие, да се чувстваме по-сигурни, да търсим стабилност. Нека това ни води в битките и решенията, които трябва да вземем, за да защитим своите нови чувства.

 

Вариант 3

Тарото на Уейт е малко разнопосочно като послание.

Изтеглените карти са:

Паж жезли Десетка чаши Тройка пентакли

Една седмица на различни настроения. Като в началото е много вероятно да сме по детски вдъхновени и окуражени да се изправяме пред по-рискови ситуации. Ще имаме достатъчно смелост, дързост, за да пожелаем нова перспектива пред себе си. Ще сме склонни да общуваме със страст, идеите ни може да вдъхновяват околните, да са светлинката, която зарежда и тях да последват желанията си. Този жизнен паж ще е една прелюдия към пътуване, което ще ни отведе у дома.

Десетка чаши е много „щастлива“ карта. И през тази седмица ще можем да заявяваме много по-смело своето желание да изпитваме радост от живота. Емоциите ни ще бъдат в своя максимум. Дори да е имало сълзи, изпитания, тъга, ще преобразуваме тази „вода“ в дъга. С помощта на светлината на този припрян паж. Следвайте сърцето си, приятели. Само то може да ви отведе у дома, където да изпитвате блаженство и сърце и дух да се прегърнат.

За постигане на пълно блаженство, ще трябва да работим в екип. Щастието не зависи само и единствено от наш огън и емоция. А е следствие на екипна работа, когато всички заедно се стремим към една цел. Усърдието ще бъде възнаградено.

Последната карта е Колелото на Съдбата. Една седмица на промени, движение, неочакван късмет. Но тази възможност за радости ще усетим, ако позволим на ситуации извън наш контрол да ни водят по пътя към успеха. Не всичко зависи от нас. Понякога Съдбата подправя живота ни с щипка вълшебство.

 

Пожелавам ви много намерена, споделена и чувствена седмица, приятели.

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете с помощ на контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните послания на планетки, звезди и картите таро.

Свързани