Ники Хейли отрече, да е спала с Тръмп

3
449
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

„Това е напълно невярно. То е много обидно и отвратително“, каза постоянният педставител на САЩ в ООН Хейли в интервю за „Politico“ по повод слуховете, че има любовна връзка с американския президент Доналд Тръмп.

Хейли заяви, че и преди е била обект на подобни слухове и смята, че те са дело на хора, които не харесват успешните жени.

Слуховете се разпространиха, след като авторът на скандална книга за Белия дом и кандидат-президентската кампания на Тръмп през 2016 г. Майкъл Уълф сподели в тв-шоу на HBO “Real Time with Bill Maher”, че той бил абсолютно сигурен в това, че президентът има любовна връзка. Но нямал достатъчно доказателства, за да включи всички подробности в книгата си „Огън и ярост: в Белия дом на Тръмп“, която се превърна в бестселър след излизането си от печат този месец.

„Президентът прекарваше значително количество лично време с Хейли в „Air Force One“ и се смяташе, че я гласи за национално политическо бъдеще“, написа Уълф в книгата си. Той заяви, че информацията е достатъчна за това проницателните читатели да разберат, че именно Хейли е замесена в любовната връзка, за която се твърди. „След като стигнат до онази част в книгата, в която се говори за любовната афера, читатетял ще си каже „Бинго“! Наясно съм с нещата“ –  каза Уълф.  

Ники Хейли на свой ред казва, че Уълф представя фактите погрешно. Тя е била в президентския самолет „Air Force One“ веднъж и тогава там са присъствали няколко човека. Тя заяви, че никога не е разговаряла насаме с Тръмп за своето политическо бъдеще, както твърди Улф.