Звучи невероятно, но работи безотказно! Просто задръжте ръцете си в това положение и вижте какво ще се случи!

2
289
Добави коментар
slavchev
slavchev

Мудрите са специална ориенталска практика, която насърчава правилното разпределение на положителната енергия чрез най-добрите канали в човешкото тяло.

С други думи, това е специална гимнастика, която ви позволява да контролирате енергията на човек, като действате върху него чрез енергийните канали на пръстите си.

Днес ще се научим да изпълняваме няколко основни мудри, които ще осигурят изблик на енергия и ще дадат жизненост.

Всяко упражнение трябва да се извършва всеки ден в продължение на 1 минута.

Йога за ръце

Суря мудра

Помага на тези, които се стремят да се отърват от наднорменото тегло. Това положение на пръстите подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт и спомага за ускоряване на метаболизма. Практикувайки тази мудра, за няколко дни ще почувствате как излишъкът на тегло си отива.

Притхви мудра

Тази позиция на пръстите е много важна през студения сезон. Мудрата помага за предпазването на тялото от инфекции и укрепва имунитета.

Ваю мудра

Тази позиция на пръстите е полезна за тези, които постоянно преминават през малките неща. Мудрата подобрява кръвообращението и успокоява нервната система.

Шуня мудра

Медитацията с пръсти, пресичани по този начин, помага да се отървете от болката и облекчава умората. Най-добре е да изпълнявате тази мудра след трудния ден.

Варуна мудра

Направете тази мудра, за да подобрите баланса на течностите в организма. Варуна-мудра също помага да се справи с хормоналните нарушения.

loading…

Сподели с приятели в социалните мрежи