Soundbar Samsung HW-K450/EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless, Черен

34
1169
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Изградете безжична система за съраунд звук 
Комплектът Wireless Surround (Безжичен съраунд) ви дава възможност лесно да разширите системата си за съраунд звук без плетеницата от кабели. Заедно със саундбара можете да създадете 4,1-канална система за съраунд звук. 
Използвайте TV SoundConnect, за да свързвате компоненти 
TV SoundConnect ви помага да свържете системата си за домашно забавление с телевизора* лесно и без безпорядъка на кабелите. Ще можете да се наслаждавате на цялото си съдържание незабавно с по-ясен и по-въздействащ звук. Насладете се на мощен бас 
Благодарение на удобния си безжичен дизайн, събуферът е изключително лесен за инсталиране навсякъде, гарантирайки ви качествен бас и насладата от свръхзвуково и съвсем естествено изживяване при слушане. Едно приложение управлява целия звук 
Управлявайте саундбара чрез приложението Samsung Audio Remote на мобилното си устройство.* Можете да осъществите връзка чрез Bluetooth, за да управлявате всички основни функции на саундбара и да възпроизвеждате с лекота любимите си плейлисти с песни. 
По-големи възможности с Bluetooth® 
Сега можете да увеличите възможностите на вашата аудиосистема и да я управлявате от смартфона си чрез Bluetooth. След първоначалното сдвояване можете бързо да намерите желаните устройства, да ги „събудите“ и да излъчвате музиката си. Мобилен звук чрез Bluetooth Саундбарът използва Bluetooth за лесно свързване с други устройства. Насладете се на музиката на мобилния си телефон или компютър при максимално качество на звука, където и да сте, без ограничения. 
Усъвършенстван съраунд звук от по-широк диапазон на позиции на слушане 
Разширяването на съраунд звука увеличава зоната на слушане настрани и нагоре, така че звукът става по-реалистичен и изглежда сякаш идва директно от екрана. Сега можете да се наслаждаване на великолепен звук с ефекти, които наистина ви потапят в действието.
Виж повече