Samsung Galaxy A8 2018 A530 4G 32GB Dual SIM Black

1
427
Добави коментар
gsmelite
gsmelite

Описание:

Вижте повече

Насладете се на разширения изглед на Galaxy A8 с инфинити дисплей. Красивият и голям дисплей се простира от край до край, за да виждате повече и да се наслаждавате на изгледа.

Покажете стила си

Независимо дали имате смел или класически стил, можете да избирате от стилни цветове за Galaxy A8. А с плавните линии, които създават удобно и ергономично усещане в ръката, това е красив телефон, който няма да искате да оставите.

Влезте в случващото се

Ще се потопите напълно в случващото се на екрана благодарение на инфинити дисплей със съотношение 18,5:9. Най-големият дисплей на телефон от серията Galaxy A досега предлага широк хоризонтален изглед за удивително кинематографично изживяване.

Вижте всичко наведнъж

Инфинити дисплеят е по-дълъг от екрана на предходния модел, за да можете да четете и разглеждате с по-малко превъртане. Независимо дали разглеждате социалните си медии или четете новини, ще виждате повече наведнъж и палците ви ще си почиват.

Двойната предна камера

Можете лесно да правите изключителни снимки с Galaxy A8 – трябва само да натиснете бутона. Двойната предна камера предлага иновация при селфитата и снимките с приятели, като поставя фокуса върху вас и приятелите ви, за да улавяте моментите по нов начин. А с 16-мегапикселовата задна камера ще правите ярки и ясни снимки на заобикалящата ви среда.

За перфектни селфита

Направете селфитата си незабравими и забавни с режима Live Focus (Фокус на живо) на двойната предна камера. Този режим размива фона и добавя боке ефект, за да можете да изпъкнете с приятелите си. След това можете да коригирате фокуса, както желаете. А като активирате ефекта Beauty (Красота), преди да направите снимката, ще постигнете удивителни селфита и снимки с приятели.

Фокусирайте се върху забавленията

Персонализирайте снимките си с вълнуващи стикери и филтри. Украсете селфитата със стикери, като използвате технология за лицево разпознаване. Или редактирайте, преди да снимате, с режим Food (Храна), ефект Beauty (Красота) или с филтри. Ефектът Beauty (Красота) работи, докато снимате видеоклип с предната камера, за да изглеждате възможно най-добре в действие.

Снимайте при всякаква светлина

Независимо дали е през нощта или сте на тъмно, ще уловите ясно сцената с подобрените възможности при слаба светлина на задната камера на Galaxy A8. Широката бленда с F 1,7, по-големите 1,12 ㎛ пиксели и по-големият сензор 1/2,8″ внасят светлина от околната среда, за да бъдат снимките ви изключително ярки и подробни.

Интелигентен начин на търсене

Намирайте лесно изображението, което искате, с лентата за търсене в галерията. Докато търсите, галерията анализира снимките ви и извежда уместните изображения, като дори ги показва по категория.

Тук, за да ви помага

Следете как протича денят ви, задавайте напомняния и получавайте информация чрез камерата си с Bixby. Bixby е виртуален помощник, който работи чрез текст и докосване и учи навиците ви. С Bixby Home, Bixby Vision и Bixby Reminder помощникът се интегрира безупречно не само в Galaxy A8, но и в начина ви на живот.

Винаги готов за вас

Получавайте информация, без да събуждате телефона си. Екранът Always On Dispay (Винаги включен дисплей) е винаги налице и съдържа важна информация като дата и час, известия и дори заряд на батерията.

Удобен контрол на Wi-Fi

Можете лесно да пестите мобилни данни и да удължите живота на батерията с адаптивния Wi-Fi контрол на Galaxy A8. Функцията запомня къде сте се свързвали преди към Wi-Fi и се включва за бързо свързване, когато сте наблизо. А когато напуснете обхвата на услугата, Wi-Fi спира автоматично, за да не изтощава батерията ви.

Бързо и лесно отключване

Отключването е лесно – трябва само да си направите селфи или да сканирате пръста си. С лицевото разпознаване и скенера за пръстови отпечатъци можете бързо и удобно да имате достъп до телефона си.

Преминете отвъд телефона

Променете начина, по който споделяте, и направете живота си по-удобен с устройствата на Samsung и услугите на Phone+. Проследявайте тренировките си с преносими устройства. Разглеждайте нови измерения с Gear VR. И контролирайте интелигентния си дом със Samsung Connect. У дома или в движение, направете живота си по-добър с Phone+ и Galaxy A8.

Характеристики   Процесорни ядра 8 ядра Скорост на процесора 2.2 GHz RAM 4 GB Вътрешна памет 32 GB Слот за карта  Да Тип карта памет microSD (max. 256 GB) Софтуер   Операционна система  Android Екран   Брой на екраните 1 Размер на екрана 5.6″ Разделителна способност на дисплея 2220 x 1080 3D дисплей  Не Камера   Камера Да 3D камера Не Предна камера Да Резолюция на предната камера 16 MPx Резолюция на задната камера 16 Мегапиксела Двойна задна камера Не Автофокус  Да Вградена светкавица Да Ретина скенер Не Видеозапис Да Максимална резолюция на видео 1080p @ 30 fps Мултимедия   MP3 плеър Да FM радио Да Видео плеър Да Интернет браузър Да Игри Да Свързваемост   Трансфер на данни Wi-Fi DLNA съвместимост NFC съвместимост Bluetooth Изводи USB Мрежово свързване Акумулатор   Тип акумулатор Li-Ion Капацитет на акумулатора 3000 mAh Съобщения   MMS  Да E-mail Да Размери   Височина 149.2 мм Ширина 70.6 мм Дебелина 8.4 мм Тегло 172 г Функции   Две SIM карти Да Три СИМ карти Не Защитен от навлажняване Да Водоустойчив Да Прахоустойчив Да Удароустойчив Не Скенер за пръстов отпечатък Да