Телевизор LED Smart Samsung, 82″ (208 cm), 82MU7002, 4K Ultra HD, Употреба като монитор, Модрл 2017

25
745
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Описание: 

HDR1000/Extreme 

Почувствай озаряващата сила на High Dynamic Range. Не пропускай нито един детайл и се наслади на кинематографичната яснота във всяка сцена. 

Dynamic Crystal Colour 

Усети пълната зрелищност на живота с кристално ясните цветове и динамичната яркост. Приготви се да бъдеш изумен. 

Motion Rate 240 

Наслади се на бързо, гладко действие без замъгляване. Функцията Motion Rate 240 придава живот на спортни предавания и на съдържание с бързодвижещи се обекти. 

Precision Black 

Precision Black ти предоставя по-голяма наситеност на черното и по-голяма яркост на бялото. Силният контраст и локалната техника за затъмняване спомагат за изостряне и точност на сцените. 

Peak Illuminator 

Peak Illuminator прави ярките участъци още по-ярки при тъмни сцени. Наслади се на невероятните изображения с допълнително подсилване на яркостта във всяка сцена. 

Изчистено и лесно 

Направи гледането на телевизия още по-приятно, като подредиш всички заплетени кабели. С Clean Cable Solution и One Connect всичко е подредено и лесно. 

Clean Cable Solution 

Увери се, че всичките ти кабели са подредени и свързани. Елегантният дизайн на гърба на телевизора скрива всички връзки вътре. 

360° Design 

Сияние от всеки ъгъл. Независимо дали е включен или изключен, със своята минималистична рамка и изчистен черен дизайн, 360° Design се вписва перфектно с всеки декор в помещението. 

Дизайн без граници 

Кажи „да“ на невероятно завладяващи телевизионни изживявания. Тънък и без рамка от 3 страни, прави всяка сцена зашеметяваща. 

Едно дистанционно управление 

Получаваш пълен контрол с One Remote. Управлявай всички свързани устройства само с едно дистанционно управление. Благодарение на гласовото управление никога няма да ти се налага отново да превключваш каналите. 
виж още ➤