Ролки за вакуумиране Laica 20 x 600 см 2 броя в комплект VT35080

1
429
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Ролки за вакуумиране Liaca  20 x 600 см 2 броя в комплект VT35080

С ролки за вакуумиране Laica модел VT35080 ще запазвате за по-дълго време различни хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове.  Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера.  Гофрираните ролки за вакуумиране на Laica са подходящи както за домашна така и за професионална употреба. Ролките за вакуумиране на Liaca са подходящи както за замразяване на хранителни продукти така и за нискотемпературно готвене СУВИД.

Характеристики на ролки за вакуумиране Laica 20 x 600 см 2 броя в комплект VT35080

Производител: LaicaМодел: VT35080Ролки за вакуумиране рамер: 20 x 600 см 2 броя Гофрирани ролки за вакуумиранеШирок температурен диапазон: за замразяване и за нискотемпературно готвене сувидПредназначение: релефни ролки за вакуумиране на хранителни продукти за домашна и професионална употребаУпотреба: Гофрирани – релефни ролки за вакуумиране подходящи за машина за вакуумиране с външно вакуумиране без камераЗа всички видове машини за вакуумиране с максимална ширина 30 cmКомплект 2бр. ролки за вакуумиранеНе съдържат: Бисфенол АТегло: 600гБезплатна доставка.

FashionStoreBG  – е официален дистрибутор/представител на марка Laica. За поръчка на модели, които не са включени в каталога на интернет магазина, може да се свържете с нас на e-mail: [email protected], за  да Ви предложим вариант за доставка и цена.