Модерен дамски клин в черно с кант от нежни перли

8
566
Добави коментар
fashionchoice.bg
fashionchoice.bg

Състав: 95% памук, 5% ликра Произход: Турция Размери  Модерен дамски клин в черно с кант от нежни перли

/реалните размери на продукта, измерени едностранно. Можете да ги сравните с подобeн продукт, който вече притежавате/ дължина: S-93см., M-94см., L-95см.,XL-96см. ширина при ханш: S-33см., M-34см., L-35см., XL-36см. ширина при талия/ластик: S-30см., M-31см., L-32см. , XL-33см. Моделът е с височина 178см. и е сниман с размер M.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за поръчки над 99 лева

Еконт Експрес – Услуга „до адрес на клиента“- Само за 4.50 лева Тази услуга включва доставка до врата на заявен от вас адрес Еконт Експрес – Услуга „до офис на Еконт“- Само за 3.00 лева Услугата включва доставка до избран от Вас офис на Еконт, откъдето трябва да я разплатите и вземете сами

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени. При връщане, артикулът трябва да бъде в състоянието, в което е получен: 1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена). 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки). 5. Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници.